Právě vysíláme

Party mix Ondry Vodného Summer Party #4 s Klárou Vytiskovou

26. června 2021 9:02
Party mix Ondry Vodného Summer Party #4 s Klárou Vytiskovou

Nestihli jste včerejší Summer Party? Chcete si taneční party mixy, které zazněly v éteru, vychutnat ještě jednou? Tady jsou!

Summer Party Minimix Ondry Vodného

Třicetiminutový minimix tentokrát nabídne hned několik novinek. „Snad vás naladí hned na začátku novinka od Regarda. Spojení Troye Sivan a Regard je boží v originále. Co teprve v remixu,“ slibuje Ondra Vodný. „Zamíchal jsem do Minimixu i novinku Bed od Joela Corryho. Tento týden dorazil na party ostrov Ibiza a jako jeden z prvních DJs oznámil svojí residenci v Ibiza Rocks Hotelu. Namíchejte si drink, přidejte hlasitost a užijte si celý Minimix v celé své dálce i po skončení Summer Party.“

 

Bootleg týdne

Alok & Hugel vs. The Underdog Project feat. Craig David – I Don’t Wanna Summer Jam (Ondray Bootleg)

Summer Jam je už skoro oldies motiv. Samotného mě překvapilo, že je „teprve“ 21 let starý. Vždy se mi líbila verze nazpívaná od Craiga Davida. Skvěle padne dohromady s před pár měsíci vydaným songem od Aloka a Hugela. Letní a nový zvuk dobře známé klasiky je Bootleg týdne. Jestli to sedí do letního počasí posuďte sami,“ říká k novému bootlegu týdne Ondra Vodný.

 

Máte nějaký oblíbený song, který chcete zamíchat do příštího Minimixu? Nebo snad tip, jaký hit zbootlegovat? Napište na e-mail: ondra.vodny@evropa2.cz.

 

Na Summer Party Evropy 2 se můžete těšit každý pátek od 20:00 do 23:00 hodin, pokaždé s jiným hostem na stejné téma: Summer Party!

 

Články, které by tě mohly zajímat