Právě vysíláme

Petr a Míša Říbalovi září štěstím, brzy se stanou rodiči

15. března 2024 20:06
Petr a Míša Říbalovi září štěstím, brzy se stanou rodiči

Rodina Evropy 2 se rozroste o dalšího člena. Petr a Míša Říbalovi oznámili, že se už v srpnu stanou rodiči. Cesta k miminku pro ně byla trnitá, dvojice se ale nevzdala a po dvou letech „očekávání, smutku a naděje“, se s fanoušky konečně může podělit o radostnou zprávu.

Moderátor Evropy 2 Petr Říbal a jeho manželka Míša očekávají svého prvního potomka. Oznámili to na sociálních sítích koláží společných fotografií, na kterých už je na Míše vidět rostoucí bříško. Jak pár prozradil, miminko se mu narodí v srpnu.

Cesta k němu však nebyla jednoduchá. Dlouhou dobu se o dítě marně pokoušeli, o citlivém tématu se Míša dokonce několikrát rozpovídala na sociálních sítích. Chtěla tak podpořit další páry, které se ocitly v podobné situaci.

Jak ale Říbalovi prozradili, otěhotnět se jim nakonec povedlo spontánně. „Těsně před plánovaným umělým oplodněním,“ dodali. „Je to zázrak, za který jsme extrémně šťastní. Ono se to fakt děje! Budeme rodiče!“ těší se PetrMíšou.

„Já se zblázním, mám za vás takovou radost!“ pogratulovala jim okamžitě zprávařka Evropy 2 Katka Podrazká. A brzy se přidali i další kolegové. „Ooooo božínku, Péťo, Míšo, ze ❤ gratuluju, budete skvělí rodiče,“ napsala Katka Říhová. „Já se podělám. To je nádhera😍👏 tak moc vám to přeju,“ uvedla Ivana „Fancy“ Kulhánková.  Šťastnému páru pogratulovali i Iva Kubelková, Lipo, Veronika Stýblová, Jitka Nováčková nebo Dominika Myslivcová.

A my se ke gratulacím přidáváme! Máme z vás obrovskou radost, Petře a Míšo! ❤️

Články, které by tě mohly zajímat