Právě vysíláme

Petr Pavel nečekaným hostem vysílání Evropy 2

31. ledna 2023 19:41
Petr Pavel nečekaným hostem vysílání Evropy 2

Nově zvolený prezident Petr Pavel byl hostem Ondry Urbana a Petra Říbala ve Večeru na maXXimum. Prozradil, jakou hudbu rád poslouchá, i jaký vysílací drive by si vybral, kdyby se měl stát moderátorem Evropy 2.

Ondra Urban a Petr Říbal měli ve svém večerním vysíláním nečekaného hosta. Zavítal k nim nově zvolený prezident Petr Pavel, který v krátkém rozhovoru ukázal svůj smysl pro humor. Moderátorům Evropy 2 například prozradil, že je večerní typ a pokud by měl někdy vysílat v rádiu, bylo by to právě ve večerních hodinách. „Takže my dva jsme tím pádem bez práce,“ zavtipkoval Ondra Urban. Petr Pavel ale dvojici ihned začal konejšit. „Já jsem to řekl schválně, aby se Leoš Mareš necítil ohrožen.“

Pavel zároveň prozradil, jakou hudbu rád poslouchá. „Mám velice rád skupinu AC/DC,“ uvedl. Moderátoři mu zároveň nabídli zahrát někomu Song za trest, který je součástí jejich vysílání. „Rád odpouštím, takže už i svému protikandidátovi jsem odpustil. Ale kdybyste mu chtěli zahrát třeba Michala Davida, tak bych se nezlobil,“ dodal nově zvolený prezident s humorem sobě vlastním.

Celý záznam najdeš níže 👇

 

Články, které by tě mohly zajímat