Právě vysíláme

Petr Říbal měl na svatbě Backstreet Boys, pozvala je jeho partnerka Míša

9. srpna 2021 12:10
Petr Říbal měl na svatbě Backstreet Boys, pozvala je jeho partnerka Míša

Moderátor Evropy 2 se minulý týden stal ženatým mužem. Jeho partnerka Míša si pro něj přichystala vskutku originální překvapení, když na svatbu pozvala Backstreet Boys. I když, ne tak docela…

Backstreet Boys patřili na přelomu století mezi nejúspěšnější boy bandy na světě. Holky měly v pokojích vylepeny jejich plakáty, jejich alba patřila mezi nejprodávanější a fanynky po nich šílely. Nemohli tak chybět ani na svatbě moderátora Evropy 2 Petra Říbala.

Na veselku sice nedorazili ti skuteční, přátelé ženicha včetně moderátora Ondry Urbana je však dokonale napodobili. Dokonce si nachystali taneční choreografii. „Že Ondra tancuje jako Freddie Mercury?“ pochválil vystoupení svého parťáka z vysílání Petr.

Koncert „Backstreet Boys“ zařídila jeho novomanželka Míša. „Nadchla mě tím, takže jsme dali dohromady kapelu z jeho kamarádů, já udělal mix písniček, vymyslel jednoduchou choreografii a trénovali jsme. Pak jsme si pořídili bílé oblečení, řetízky, klobouček a další věci a byli jsme připravení na show,“ poodhalil pro Evropu 2 Ondra Urban.

„Já měl pocit, že fakt přišli. Cítil jsem to úplně stejně, jako kdyby přišli ti praví BSB,“ nechal se slyšet Petr, na jehož svatbě zahrála i kapela O5 a Radeček. V tomto případě ta skutečná.

Podívejte se, jak se Ondrovi a Petrovým přátelům vystoupení povedlo!

Články, které by tě mohly zajímat