Právě vysíláme

Podcast roku se otevírá veřejnosti, vítěze oznámí v červnu

26. března 2024 12:10
Podcast roku se otevírá veřejnosti, vítěze oznámí v červnu

Podcast roku se poprvé otevírá veřejnosti. Pořadatelé lákají posluchače na slavnostní vyhlášení prestižní ankety, které proběhne 17. června v Občanské plovárně v Praze a provázet jím bude Lukáš Hejlík. Předchozí ročník opanovaly Opravdové zločiny.

„Anketa Podcast roku je jedinečnou platformou, která oslavuje špičkové podcasty a motivuje k tvorbě dalšího kvalitního obsahu. Rekordní účast 125 000 hlasujících v minulém roce svědčí o rostoucím zájmu a popularitě podcastů v České republice,“ říká Ondřej Musil za Active Radio, pod které spadají například značky Evropa 2 a Frekvence 1.

Slavnostní vyhlášení vítězů Podcastu roku 2024 se uskuteční 17. června 2024 od 19:00 hodin na Občanské plovárně v Praze. Večerem bude provázet Lukáš Hejlík, tvůrce projektů Listování a Gastromapa či podcastu Velká žranice. Poprvé v historii ankety se ho bude moci zúčastnit i široká veřejnost. Lístky v hodnotě 450 korun bude možné zakoupit na webu Podcast roku.

Hlasovat pro podcasty bude letos možné od 6. května do 6. června 2024 na stránkách https://www.podcastroku.cz.  Posluchači budou moci své favority podpořit v devíti kategoriích: Zpravodajství a publicistika, Talk Show, Zábava, Životní styl a zdraví, Vzdělávací, True Crime, Sport, Byznys a osobní finance, Veřejnoprávní. Kromě nich pořadatelé Active Radio, Český rozhlas a moderátor Lukáš Hejlík vyberou celkem tři objevy roku, tedy podcasty vzniklé za posledních dvanáct měsíců, které jsou něčím unikátní.

Věříme, že i letošní ročník ankety Podcast roku 2024 bude skvělou oslavou kvalitní podcastové tvorby. Děkujeme všem za podporu, těšíme se na vaše nominace a že se společně potkáme na vyhlášení!, zve k účasti na podcastové oslavě Jiří Malina, ředitel Marketingu a digitálních služeb Českého rozhlasu.

Články, které by tě mohly zajímat