Právě vysíláme

Poraz Mareše 2!

Ukaž, co v Tobě je!

Troufáš si na Leoše ve vědomostním kvízu? Chtěl by sis udělat nezapomenutelný výlet do Las Vegas? Tady si je, co musíš udělat:

Postni na Instagram fotku s hashtagem #PorazMarese a připiš, proč právě ty si myslíš, že Leoše porazíš. A pak už jen čekej. Patrik vybere každý týden jednoho šťastlivce, který v pátek přijede do našeho studia a v přímém přenosu se utká s Leošem ve vědomostní soutěži.

Pokud vyhraješ, čeká tě nezapomenutelný výlet s Leošem do města hříchu, Las Vegas! Tak hodně štěstí!


Partnerem soutěže je STUDENT AGENCY TRAVEL, k. s.

První soutěžní kolo

Poprvé se Leoš utkal se sympatickým kominíkem Michalem. Michal se do soutěže přihlásil tímto instagramovým postem, který Patrik Hezucký vyhodnotil z dané nabídky jako očividně nejzajímavější.

Michal dorazil do studia i se svou přítelkyní Renatou a partě ve studiu přivezl dárky! Patrikovi s Liborem láhev dobrého šampaňského a Leošovi školní atlas. A jak to nakonec dopadlo? Na to už se podívejte ve videu.

 

Druhé soutěžní kolo

Lukáš Janák z Hájova u Příboru přivezl s sebou do studia krom dárků i pořádné drama. Úspěšný šampion AZ kvízu se do soutěže přihlásil tímto instagramovým postem:

Po prvních dvou kolech se šlo do finále se skórem tři dva pro Leoše, jenže pak přišel ten pravý nervák. Nejnapínavější kolo Poraz Mareše si pusťte tady:

Třetí soutěžní kolo

Do třetice přijela do studia velmi půvabná soutěžící, Nikola, z Frýdku–Místku. Pány porotce zaujal Nikolin příspěvek, ve kterém se svěřila s přáním vyzkoušet si soutěžní bzučák.

V přímém pátečním přenosu se pak odehrálo jedno z nejdelších soutěžních kol Poraz Mareše, i když paradoxně naše krásná soutěžící si v něm bzučák moc často nevyzkoušela.

 

Čtvrté soutěžní kolo

Z Mladé Boleslavi za námi do studia přijel dvaadvacetiletý Honza. A v reakci na minulé soutěžní kolo se přihlásil velmi vtipným postem:

Jak si Leoš vedl v souboji s dalším soutěžícím v tílku? Na to se můžete podívat tady.

 

Páté soutěžní kolo

Pošťák Ondra z Východních Čech už jednadvacet let neviděl svého bráchu, který těsně před nástupem na vojnu odjel s dvěma stovkami z domu. Prý že na výlet. Skončil v Renu v Nevadě, šest hodin jízdy od Las Vegas. Co by mohla být lepší motivace pro výhru?

Jak dobrým byl Ondra soupeřem? Podařilo se mu zastavit vítěznou Leošovu jízdu?

 

Šesté soutěžní kolo

„Vyberte si mě! Jsem šíleně soutěživá,“ napsala Martina do svého instagramového příspěvku s hashtagem #PorazMareše a Leoš se doslova zapotil. Už od začátku totiž bylo jasné, že tohle bude opravdu velmi silná soupeřka. A vážně byla. Martina totiž Leoše porazila a jede do Las Vegas!

O kolik bodů Martina Leoše porazila? Pusťte si další díl Poraz Mareše!

 

Sedmé soutěžní kolo

Jednadvacetiletá Charlotte přijela z České Lípy a jelikož je poměrně nedávnou absolventkou gymnázia, pojala i svůj soutěžní instagramový post jako výzvu k bitvě dvou škol: gymnázium Mimoň vs gymnázium v Berouně. Kdo z koho?

I když po prvním kole byl stav vyrovnaný, ve druhém Leoš uhrál dva body a ve finále se to Charlottě už nepodařilo vyrovnat. Mimochodem, věděli byste, z jaké země pochází první zmínka o jezevčíkovi? Ne? Tak si pusťte sedmé kolo Poraz Mareše 2!

 

Osmé soutěžní kolo

Patrik Hezucký, který soutěžící vybírá, tentokrát pro Leoše připravil skutečnou výzvu. Do studia pozval mladého Radka z Bernartic u Písku, který se nedávno zúčastnil televizní soutěže Nejchytřejší Čech a skončil v ní druhý!

Jak vědomostní klání Leoše a Radka skončilo? Jak asi mohlo skončit… ? Na obranu poraženého ale dodejme, že to byl souboj vyrovnaný a do poslední chvíle napínavý.

 

Deváté soutěžní kolo

Osmadvacetiletá Katka z Loun přijela do studia Ranní show i se svým jednovaječným dvojčetem a jejím sedmiměsíčním synem Tomáškem.

Jak si Katka poradila s Leošem? Splní si sen a podívá se do Vegas? Jaké byly buchty? Podívejte se!

 

Desáté soutěžní kolo – VIP

První z řady tří speciálních vydání našeho vědomostního kvízu. Do studia si o cestu do Las Vegas přišla zasoutěžit Dara Rolins a i když atmosféra tu vládla nadmíru přátelská, bojovalo se od začátku do konce. Dara sice byla ve Vegas poprvé už v sedmnácti, když se zamilovala do urostlého amerického surfaře, ale proč si za velkou louži nezaletět znova, že?

 

Jedenácté soutěžní kolo – VIP

Druhým slavným hostem byla u nás ve studiu Ranní show Ewa Farna!

 

Dvanácté soutěžní kolo – VIP

Dnešní host vědomostní soutěže Poraz Mareše 2 byl úzkostlivě tajen a nikdo kromě Libora Boučka až do posledních chvil netušil, kdo do studia ráno vstoupí. Důvod? Závěrečným hostem VIP dílů Poraz Mareše 2 totiž nebyl nikdo jiný než Leošova manželka Monika. Partnerské klání manželů Marešových se samozřejmě neobešlo bez řady vtipných momentů a slovních přestřelek. Na to, jak probíhalo, a jestli Monika Leoše porazila a poletí s ním a s dalšími vítěznými soutěžícími do Las Vegas, se můžete podívat ve videu níže.

 

Třinácté soutěžní kolo

Do studia dorazila naděje česko-čínského hokeje, sympaťák Pavel, který hraje za druholigové China Golden Dragon. Vzhledem k nepříliš úspěšné sezóně Pavel na Instagramu přiznal, že pocit výhry je mu už lehce vzdálený, a tak by mu nevadilo vykompenzovat si to případnou výhrou nad Leošem.

Fakt, že bude rovnocenným soupeřem, dokázal hned v prvním kole a v tom třetím potvrdil nervy z ocele a neuvěřitelný závěrečný tah na branku! Viva Las Vegas! Viva Pavel!

 

Čtrnácté soutěžní kolo

6. prosince, poslední soutěžní pátek, za námi přijela Hanka z Moravsko-slezského kraje a s sebou přivezla kamarádku Míšu a sestřenici Aničku. A stejně jako ve svém soutěžním postu i ve studiu byla moc milá.

Poslední kolo vědomostní soutěže Poraz Mareše 2 trvalo rekordně dlouho a skóre za tu dobu šlo i do mínusu. Nutno podotknout, že ne na straně soutěžící :). Jak to celé dopadlo? Proč bylo pro Hanku dnešní setkání osudové? Na to se mrkněte ve videu níže.

Přesnou specifikaci pravidel najdeš v herním řádu.

Redakce Evropa 2Redakce Evropa 213. září 2019 15:21