Právě vysíláme

Poslechni si chytlavé filmové SOUNDTRACKY tohoto týdne!

2. února 2018 15:30
Poslechni si chytlavé filmové SOUNDTRACKY tohoto týdne!

Naughty Boy feat. Beyoncé & Arrow Benjamin: Runnin‘ (Lose It All) Runnin‚ (Lose It All) je skladba britského producenta Naughty Boy, který nazpívala Beyoncé spolu s britským zpěvákem Arrow Benjaminem. Vydána byla 18. září jako první singl druhého studiového alba Bunjee Jumping. Hit se zazněl ve filmu Všechno, úplně všechno.   Linkin Park: Iridescent Píseň byla ohlášena jako třetí americký a […]

Naughty Boy feat. Beyoncé & Arrow Benjamin: Runnin‘ (Lose It All)

Runnin‚ (Lose It All) je skladba britského producenta Naughty Boy, který nazpívala Beyoncé spolu s britským zpěvákem Arrow Benjaminem. Vydána byla 18. září jako první singl druhého studiového alba Bunjee Jumping. Hit se zazněl ve filmu Všechno, úplně všechno.

 

Linkin Park: Iridescent

Píseň byla ohlášena jako třetí americký a čtvrtý mezinárodní singl ze čtvrtého studiového alba Linkin Park s názvem A Thousand Suns. Album bylo vydáno 14. září roku 2010. Režie videoklipu se ujal DJ kapely, Joe Hahn. Hit zazněl ve filmu Transformers 3: Odvrácená strana Měsíce.

 

Christina Perri: A Thousand Years

A Thousand Years je hitem americké zpěvačky a skladatelky Christiny Perri a Davida Hodgese. Pochází z alba The Twilight Saga: Breaking Down – Part 1: Original Motion Picture Soundtrack.  Píseň byla druhým singlem zmíněného alba a byla vydána na internetu 18. října roku 2011. Pochází z filmu Twilight Sáda: Rozbřesk – 1. Část.

 

MadonnaCrazy For You

Tenhle hit pro Madonnu napsal John Bettis a Jon Lind a pochází z alba soundtracků filmu Hledání vidiny (1985).

http://www.youtube.com/watch?v=Zn5OJGucveg

 

Skunk Anansie: Secretly

Secretly je druhým singlem třetího alba skupiny Skunk Anansie nazvaného Post Orgasmic Chill. Skladba byla vydána v květnu roku 1999 na CD, které obsahovalo interaktivní element zobrazující videoklip songu. Píseň zazněla při závěrečných titulcích filmu Velmi nebezpečné známosti.

Zdroj: YouTube

Články, které by tě mohly zajímat