Právě vysíláme

Posluchači Evropy 2 vyrazili s Leošem Marešem do Las Vegas. Pobyt si užili na plné pecky

8. září 2022 12:13
Posluchači Evropy 2 vyrazili s Leošem Marešem do Las Vegas. Pobyt si užili na plné pecky

Vítězové vědomostního kvízu Poraz Mareše 2 Radek, Tomáš a Lukáš se dočkali vysněné výhry v podobě výletu s Evropou 2 a Leošem Marešem do Las Vegas. Během pobytu navštívili hned třikrát představení v Cirque du Soleil i show Davida Copperfielda. Ubytováni byli ve slavném hotelu Bellagio, kde se natáčeli Dannyho Parťáci nebo Pařba ve Vegas.

Hned po příjezdu do Las Vegas Radka, Tomáše a Lukáše srdečně přivítal moderátor Leoš Mareš před legendárním luxusním hotelem s kasinem Bellagio, jehož fontány se pravidelně objevují v těch nejslavnějších hollywoodských filmech. Po ubytování společně vyrazili do známého Cirque du Soleil na představení . Tam se o dva dny později vrátili na představení na motivy Michaela Jacksona One. Mezitím ještě stihli navštívit show kouzelnické legendy Davida Copperfielda, včetně meet & greet. Po skončení show proběhlo nejen společné focení, ale David Copperfield výhercům předvedl i tajný kouzelnický trik, který nebyl součástí představení. Svými zážitky se ještě za tepla pochlubili přímo v éteru. Zúčastnili se tak prvního vysílání 25. sezóny Ranní show Evropy 2, což pro ně bylo dalším obrovským zážitkem. Zatímco oni spolu s Leošem Marešem vysílali přímo z hotelu, z pražského studia se k mi připojili Patrik Hezucký a Katka Říhová. Poslední večer ještě vyrazili na show O, která je nejstarší jevištní inscenací s vodní tematikou kanadské cirkusové a zábavní společnosti Cirque du Soleil. Představení se hraje v hotelu Bellagio už od října 1998.

Samozřejmě nemohla chybět ani návštěva kasina s ruletou v historickém centru Las Vegas v rušném Downtownu. Protože v rozpáleném Vegas bylo 46 stupňů ve stínu, tak během volných chvilek všem přišel vhod luxusní hotelový bazén. Poslední chvilky před odletem, než pro ně přijela limuzína, navštívili ještě kasino v hotelu Bellagio, kde se natáčeli Dannyho Parťáci nebo Pařba ve Vegas.

„Las Vegas jsme si užili na plné pecky. Děkujeme Leošovi za úžasný program, o který se postaral a za to, že se o nás staral jako o vlastní,“ svěřili se Evropě 2 výherci. Leoš Mareš k tomu ještě poznamenal: “Štěstí se měří podle toho, co člověk očekává a co dostane.”

Na webu vznikl speciál s tím nejlepším.

Články, které by tě mohly zajímat