Právě vysíláme

Poznej postavy z marvelovky Captain America: Občanská válka dřív, než ostatní. Tady je tým CAPTAIN AMERICA

3. května 2016 18:30
Poznej postavy z marvelovky Captain America: Občanská válka dřív, než ostatní. Tady je tým CAPTAIN AMERICA

Už se nemůžeš dočkat čtvrteční premiéry? Mrkni, kdo se představí v týmu Captain America!

TÝM CAPTAIN AMERICA

VELITEL TÝMU: Steve Rogers/Captain America

ČLENOVÉ TÝMU:                 

  • Sam Wilson/Falcon
  • Bucky Barnes/Winter Soldier
  • Scott Lang/Ant-Man
  • Clint Barton/Hawkeye
  • Wanda Maximovová/Scarlet Witch

Steve Rogers/Captain America

(Chris Evans)

Steve Rogers je velitelem nového týmu Avengers a účastní se společně misí, které chrání lidstvo před nejrůznějšími hrozbami, ale když dojde k tomu, že si škody, které při těchto misích nevyhnutelně nastávají, vyžádají nutnost zavedení přísnějšího vládního dohledu, Steve se tomuto trendu poněkud překvapivě postaví – na rozdíl od Tonyho Starka, který s navrhovanými kroky souhlasí. Zatímco se členové týmu Avengers rozhodují, ke které ze stran se připojí, podílí se Steve potají na dalších aktivitách, které v sobě skrývají hrozbu toho, že se všichni společně ocitnou za hranicí zákona – snaží se totiž zachránit a bránit svého nejlepšího přítele Buckyho Barnese, nechvalně známého pod kódovým označením Winter Soldier.

Sam Wilson/Falcon

(Anthony Mackie)

Falcon Sama Wilsona je nyní plnohodnotným členem týmu Avengers a jeho loajalita k týmu, jenž vede Captain America, je neotřesitelná. Pro tohoto okřídleného Avengera není nejmenším problémem postavit se současně vládě i Tonymu Starkovi a ještě k tomu je schopen přesvědčit Ant-Mana, aby rozšířil řady těch, kteří vládnímu rozhodnutí oponují.

Bucky Barnes/Winter Soldier

(Sebastian Stan)

Bucky Barnes, jinak též Winter Soldier, se znovu objevuje na scéně. Na svou minulost si tentokrát vzpomíná podstatně lépe a nebezpečné a nezastavitelné skutky, které má na svém kontě, by se proto neměly opakovat. Důvěřuje Steveovi a ačkoliv není na střetu v řadách Avengers nijak přímo zainteresovaný, postaví se na stranu, kterou vede proti Iron Manovi Captain America v naději, že se mu podaří napravit škody, které svými předchozími činy napáchal.

Scott Lang/Ant-Man

(Paul Rudd)

Po nedávném střetu s Falconem mají Avengers s Ant-Manem jisté zkušenosti a Sam Wilson se v rámci eskalujícího rozkolu mezi Avengers rozhodne nic netušícího Ant-Mana získat na svou stranu. Jeho schopnost zmenšit se dokáže vyvést z míry i toho nejmocnějšího protivníka, i když Scott sám má poněkud trému ze skutečnosti, že po jeho boku stojí sám Captain America.

Clint Barton/Hawkeye

(Jeremy Renner)

Hawkeye se sice rozhodl pověsit své řemeslo na hřebík, ale Captain America ho přiměje toto rozhodnutí změnit. Kromě svých výjimečných lukostřeleckých schopností má navíc v zásobě i pár nových překvapení. Hawkeye, který je vojákem tělem i duší, se o politikaření nezajímá. Je ochoten se po Captainově boku postavit bez výhrad komukoliv – dokonce i svým nejbližším přátelům.

Wanda Maximovová/Scarlet Witch

(Elizabeth Olsen)

Wanda, jejíž schopnosti zahrnují ovládání mysli a telekinezi, je pro nově utvořený tým Avengers něčím zcela novým. Právě ve chvíli, kdy začíná nabývat dojmu, že už není pouhým outsiderem, se proti své vůli ocitá v samém středu kontroverzního vládního dohledu nad týmem Avengers. Protože je přesvědčena, že jediným Avengerem, který jí vždy podá pomocnou ruku, je Hawkeye, rozhodne se dle jeho vzoru připojit k týmu, který vede Captain America.

15 zajímavostí k filmu CAPTAIN AMERICA: OBČANSKÁ VÁLKA

Články, které by tě mohly zajímat