Právě vysíláme

Pravá láska existuje! Dojemný příběh páru z TAHITI to jasně dokazuje

1. února 2019 16:10
Pravá láska existuje! Dojemný příběh páru z TAHITI to jasně dokazuje

K lásce jste trochu skeptičtí a příliš na ní nevěříte? Tak to musíte slyšet o příběhu mladé ženy z Tahiti. Hned změníte názor!

Turia Pitt může být za svého přítele šťastná a lepšího chlapa si přát nemohla. Michael jí totiž podpořil v té vůbec nejtěžší chvíli.

Turia doslova přežila svou smrt. Aby si zachránila život, musela proběhnout ohněm, který ji obklopoval ze všech stran. Krásná žena, která se živila jako modelka, tak utrpěla popáleniny na čtyřiašedesáti procentech svého těla a přišla dokonce i o několik prstů.

ČTĚTE TAKÉ: 17 mega vtipných situací, které spolu dva lidé zažili během jejich vztahu

Ačkoliv zažívala příšerné období, její přítel jí byl obrovskou oporou. Kromě toho, že jí pomáhal s léčbou, celou dobu jí připomínal, že je pro něj tou nejkrásnější ženou na světě.

Nyní se pár těší ze syna Hakavaie, který se narodil v prosinci 2017. Hakavai je zázračné dítě. Mladí rodiče byli z početí miminka štěstím bez sebe, protože ho vůbec neočekávali. Popáleniny, které Turia utrpěla, byly natolik rozsáhlé, že pár chvíli uvažoval i o budoucí adopci. Ta ale očividně nebude potřeba.

Tak co, pořád věříte, že pravá láska neexistuje?

 

Zdroj: nowtolove.com

Michaela hejtuje: 5 věcí, které byste měli vědět, pokud začnete randit s někým, kdo je zvyklý být sám

Články, které by tě mohly zajímat