Právě vysíláme

Předprodej lístků na LEOŠOVY koncerty zahájen! V moment spuštění stálo již více než tisíc šest set lidí ve frontě

5. listopadu 2018 9:40
Předprodej lístků na LEOŠOVY koncerty zahájen! V moment spuštění stálo již více než tisíc šest set lidí ve frontě

To, že Leoš Mareš chystá příští rok další – ne dva, ale rovnou tři! – koncerty v O2 areně, jste už možná zaregistrovali. Pořídit lístky na ně si můžete od pondělního rána v předprodeji.

Internetové brány portálu TicketPortal.cz se otevřely v pondělí 5. listopadu v 8:00 hodin ráno a v moment spuštění předprodeje stálo již více než 1 600 lidí ve frontě!

V průběhu rána pak fronty kulminovaly kolem 4 500 fanoušků, ale díky rychlému odbavování zákazníků bylo dlouhé čekání zkráceno na minimum.

Po dvou vyprodaných koncertech letos v dubnu se Leoš Mareš i celý jeho tým pokusí posunout hranici nemožného a příští rok v O2 areně postaví dosud neviděnou, spektakulární, pohyblivou scénu s přechodovými lávkami, centrálním i oválným pódiem vedoucí napříč halou, která má zaručit jediné, aby se všichni diváci cítili co nejblíže centru show.

Hned tři večery po sobě, ve čtvrtek 16. května, v pátek 17. května a v sobotu 18. května tak vystoupí Leoš Mareš se živou kapelou, symfonickým orchestrem, mnoha hosty a mnoha kožichy na koncertech, o nichž se mu ani nesnilo.

Pokud ještě lístek nemáte, koupit ho můžete ZDE!

Já to na tom obrovském pódiu prostě miluju. Vždycky jsem jen hvězdy uváděl a najednou jsem si to mohl sám zkusit. Bylo to samozřejmě opojné a já jsem při nabídce dalších koncertů na rok 2018 a poté 2019 nedokázal odolat,“ svěřil se na Instagramu.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat