Právě vysíláme

Představujeme JARUNU, naši novou unikátní sedačku! Co všechno umí a kdo všechno si na ní už poseděl?

27. března 2019 13:29
Představujeme JARUNU, naši novou unikátní sedačku! Co všechno umí a kdo všechno si na ní už poseděl?

Pokud jste o Jaruně ještě neslyšeli a podivujete se nad tím, kdo to je, kde se vzalo její jméno nebo co všechno umí, jste tu na správném místě.

Jméno jste našemu novému speciálnímu sofa vymysleli vy. Na Facebooku jsme vás vyzvali, abyste psali své návrhy na jména s tím, že nejoriginálnější příspěvek zvítězí. Přišlo hodně Podprdelníků, Valenplaců, SONGaučů, pobavila nás Lenoška Leoška, ale co se originality týče, vyhrála Jaruna na celé čáře.

Jaruna. To je prostě nejvíc!

Poprvé jsme Jarunu světu ukázali na hudebních cenách Anděl, podruhé jsme ji vzali ven na naše vlastní hudební ceny Evropy 2. Pokaždé přitáhla spoustu pozornosti, asi jako každý novopečený člen rodiny.

Co všechno umí? Hraje, svítí a funguje i na dálkové ovládání! V budoucnu se s ní samozřejmě uvidíte na všech našich akcích, kde se s ní jako se správnou celebritou můžete i zvěčnit.

Níže najdete galerii všech hudebních osobností i vás, našich fanoušků, kteří jste již s Jarunou měli tu čest. Video nahrávku toho, jak Jaruna přišla na svět, s detailním zachycením všech fází porodu vám přineseme již brzy! 🙂