Právě vysíláme

Přijmi výzvu s novou nabušenou limitkou od BIG SHOCK!

25. března 2019 0:01
Přijmi výzvu s novou nabušenou limitkou od BIG SHOCK!

Následující řádky si přečti fakt pořádně. Energeťáky Big Shock! a rádio Evropa 2 spouštějí společnou limitovanou edici nových příchutí.

A tentokrát je to fakt velký! Kdo nás zná, tak ví, že my musíme mít vždycky něco extra. Naše bláznivý nápady se promítli do týhle kampaně Challenge Accepted. A protože ve dvou se to lépe táhne, přizvali jsme k sobě podobně hustýho parťáka – rádio Evropa 2! Vyhledávat nový výzvy bude náš denní chleba po dalších 5 měsíců! A výzvy se mají co? Překonávat! Tentokrát to bude ale jiný, protože tohle bude hlavně o tobě!

Je jasný, že ti tady hned nemůžeme vybalit úplně všechno. Ale něco málo ti prozradit musíme, aby ses dlouho nerozmejšlel. Challenge Accepted bude o adrenalinu, umění a muzice, to aby ses nemohl vymlouvat, že ti něco nesedlo. V tuhle chvíli si vyškrtni slovo strach ze svýho seznamu, protože si vyzkoušíme, kam až jsi ochotný zajít.

Jestli si to dočetl až sem, tak si buď jistej, že už jsi jednou nohou s náma! Není na co čekat, kupuj nový limitky, protože kromě cool příchutí najdeš pod víčky i kódy, který stačí poslat do losování na webu bigshock.cz! Teda jestli na to máš odvahu.

Když už jsme nakousli ty nový plechy, tak by tě mělo taky zajímat, jaký příchutě vlastně budeš hledat. Big Shock! ananas/kokos a Big Shock! kafe/granátový jablko. Tyhle limitky můžeš začít skupovat už od půlky března. Pamatuj, čím víc kódu nasbíráš, tím máš větší šanci jít do nějaký výzvy s náma, ale taky hrát až o 2 000 cool cen! Čas na to máš až do srpna.

Protože jsme nakousli i ty výhry, musíme tě ještě trochu nalákat. Díky dalšímu parťákovi Lamaxu, můžeš totiž soutěžit o super kamery, smart hodinky, sluchátka, repráčky a další cool ceny!

Jdeš do toho s náma?

#ChallengeAccepted

Články, které by tě mohly zajímat