Právě vysíláme

Na Staroměstském náměstí v Praze se uskutečnil tradiční koncert RÁDIO SRDCEM PRO ŽIVOT DĚTEM

7. prosince 2019 16:30
Na Staroměstském náměstí v Praze se uskutečnil tradiční koncert RÁDIO SRDCEM PRO ŽIVOT DĚTEM

Stejně jako loni, i letos jsme hrdí na to, že se této akce můžeme účastnit. Koncert pořádá Evropa 2 spolu s Frekvencí 1 a generálním partnerem koncertu, bez kterého by nic z toho, co jste mohli vidět na Staroměstkém náměstí, nebylo možné, je i tentokrát společnost Lidl. 

Od 16.40 až do půl osmé proběhl dnes na vánočním Staroměstkém náměstí koncert Rádio srdcem pro Život dětem. Koncert vyvrcholil listopadovou sbírkou, která probíhala ve všech prodejnách společnosti Lidl od 4.11. do 17.11. Kolik zákazníci Lidlu i Lidl sám nemocným dětem nakonec darovali, to nikdo nevědl téměř do konce koncertu, protože do té doby společnost Lidl celkovou částku tajila.

Kdo všechno vystoupil?

Kdo všechno dneska na Staroměstském náměstí vystoupil? Těšit se můžete na Tomáše Kluse, skupinu Slzu a další. V průběhu koncertu, moderoval Petr Říbal a Katka Říhová za Evropu 2 a Jana a Mikeš za Frekvenci 1, proběhlo i předání šeků obecně prospěšné společnosti Život dětem. Šeky přišli předat zástupci nejrůznějších firem, které darují peníze na pomoc nemocným dětem – na nákup nezbytných pomůcek, na rehabilitace i nákup léků.

Pokud se chcete zapojit i vy, stačí poslat dárcovskou SMS ve tvaru DMS ZIVOTDETEM na číslo 87777 nebo zaslat libovolný finanční příspěvek na číslo 83297339/0800 s variabilním symbolem 1234.

Děkujeme všem a přejeme krásně strávený předvánoční podvečer!

Na to, jak to na Staroměstském náměstí vypadalo se můžete podívat ve videu níže:

 

 

 

Články, které by tě mohly zajímat