Právě vysíláme

Projeď si novinky EVROPA 2 MUSIC CHART a HLASUJ pro své oblíbence: GERARD WAY, NAUGHTY BOY & EMELI SANDÉ, GALANTIS & SOFIA CARSON a ARIANA GRANDE

18. ledna 2019 14:45
Projeď si novinky EVROPA 2 MUSIC CHART a HLASUJ pro své oblíbence: GERARD WAY, NAUGHTY BOY & EMELI SANDÉ, GALANTIS & SOFIA CARSON a ARIANA GRANDE

Mrkni na videoklipy k songům, které jsme nasadili do nejprestižnější hitparády českého éteru – Evropa 2 Music Chart – a hlasuj!

Hlasuj v Evropa 2 Music Chart!

 

Novinka č. 1:

GERARD WAY feat. LYDIA NIGHT – Dasher

Víc o songu najdeš v našem článku!

Novinka č. 2:

NAUGHTY BOY feat. EMELI SANDÉ & RAHAT FATEH ALI KHAN – Bungee Jumping

Hvězdný producent, skladatel a umělec Naughty Boy vydává singl Bungee Jumping, na kterém spolupracoval s multiplatinovou zpěvačkou Emeli Sandé a pákistánskou hudební ikonou Rahatem Fatehem Ali Khanem. Singl, který pojednává o riskování v lásce, její síle a oddanosti, kterou vyžaduje, předznamenává chystané stejnojmenné Naughty Boyovo album, které vyjde na podzim.

Naughty Boy spolupracoval s Emeli Sandé již v minulosti. Společně nahrály skladby Lifted a Wonder, které pochází z Naughty Boyova debutového alba Hotel Cabana a Daddy, která pochází z Emeliny multimilionové desky Our Version Of Events.

Naughty Boy je autorem hitů, jako je La La La nebo Runnin’ (Lose It All)Emeli Sandé je autorkou Read All About It nebo Next To Me. Bollywoodská hvězda Rahat Fateh Ali Khan vystupoval na ceremoniálu předávání Nobelových cen v roce 2014 a o dva roky dříve byl oceněn jako nejlepší zahraniční umělec v UK Asian Music Awards.

 

Novinka č. 3:

GALANTIS feat. SOFIA CARSON – San Francisco

 

Novinka č. 4:

ARIANA GRANDE – Imagine

Jedna z nejoblíbenějších zpěvaček a diva hudebního světa Ariana Grande vydává singl Imagine, který pochází z aktuálního alba Thank U, Next.

Díky silnému hlasu a dechberoucímu rozsahu se z Ariany Grande stal jeden z nejúspěšnějších interpretů dneška. Ve svých 25 letech vydala čtyřikrát album, které bylo certifikováno platinovým, připsala si celkem 18 miliard streamů, byla čtyřikrát nominovaná na Grammy a devět jejích songů se umístilo v Top 10 tabulce Billboard Hot 100. V loňském roce se Ariana objevila na obálkách VogueTime nebo Faderu.

 

Hlasuj v Evropa 2 Music Chart!

 

Články, které by tě mohly zajímat