Právě vysíláme

Projeď si novinky EVROPA 2 MUSIC CHART a HLASUJ pro své oblíbence: PAULIE GARAND & KENNY ROUGH & MARCELL, ALEC BENJAMIN & ALESSIA CARA, AVRIL LAVIGNE a GRYFFIN & ZOHARA

31. ledna 2019 20:00
Projeď si novinky EVROPA 2 MUSIC CHART a HLASUJ pro své oblíbence: PAULIE GARAND & KENNY ROUGH & MARCELL, ALEC BENJAMIN & ALESSIA CARA, AVRIL LAVIGNE a GRYFFIN & ZOHARA

Mrkni na videoklipy k songům, které jsme nasadili do nejprestižnější hitparády českého éteru – Evropa 2 Music Chart – a hlasuj!

Hlasuj v Evropa 2 Music Chart!

 

Novinka č. 1:

PAULIE GARAND feat. KENNY ROUGH & MARCELL – Srdce z ledu

Song pochází z alba Dank a víc o něm zjistíš z našeho článku!

 

Novinka č. 2:

ALEC BENJAMIN feat. ALESSIA CARA – Let Me Down Slowly

Víc o téhle novince najdeš v našem článku!

 

Novinka č. 3:

AVRIL LAVIGNE – Tell Me It’s Over

Druhý singl z alba Head Above Water je tu!

 

Novinka č. 4:

GRYFFIN feat. ZOHARA – Remember

Losangeleský producent a umělec Gryffin vydává singl Remember, na kterém spolupracoval se zpěvačkou, producentkou a skladatelkou Zoharou, která pochází z Tel Avivu. Singl je čtvrtým singlem z Gryffinova alba Gravity: Part I.

Gryffin, vlastním jménem Dan Griffith, začínal jako klasicky trénovaný kytarista a klavírista. Odtud se posunul a zviditelnil remixy známých hitů, jako jsou Talking Body od Tove LoAnimals od Maroon 5 nebo Desire od Years & Years. Následovala čistě vlastní tvorba v podobě hluboce melodických tanečních kousků, které s celkovými streamy přesahujícími 55 milionů zabodovaly zejména na Spotify. Na YouTube si připsaly dohromady téměř 15 milionů přehrání.

Song, který znáte od Gryffina z éteru Evropy 2 se jmenuje Nobody Compares To You, na něm spolupracoval se zpěvačkou Katie Pearlman. Následoval song Just For A Moment s vokalistkou Alana Walkera – zpěvačkou Iselin Solheim. V chart bodoval i předchozí song Tie Me Down se zpěvačkou Elley Duhé. Tu můžete znát např. i z hitu od Zedda s názvem Happy Now.

Hlasuj v Evropa 2 Music Chart!

 

Články, které by tě mohly zajímat