Právě vysíláme

Prošla si šikanou, ale dnes je WINNIE HARLOW jednou z nejlépe placených modelek současnosti a chodí s WIZEM KHALIFOU

5. března 2019 16:10
Prošla si šikanou, ale dnes je WINNIE HARLOW jednou z nejlépe placených modelek současnosti a chodí s WIZEM KHALIFOU

Překrásná kanadská modelka Chantalle Brown-Young, kterou každý zná jako Winnie Harlow, patří mezi nejoblíbenější modelky současnosti.

Winnie Harlow byla ve čtyřech letech diagnostikována kožní nemoc zvaná vitiligo, což je neinfekční kožní porucha, během níž dochází ke ztrátě melanocytů – buněk tvořících kožní pigment. Nakonec se však naučila se svým handicapem žít a udělala z něj přednost. Vypovídá o tom například to, že je momentálně jednou z nejlépe placených modelek současnosti.

America’s Next Top Model

Proslavila se v oblíbené televizní soutěži Amerika hledá topmodelku (v anglickém originále America’s Next Top Model), kterou sice nevyhrála, ale bohatě to stačilo k tomu, aby právě díky své jedinečnosti prostoupila do podvědomí velké masy lidí. Nabídky se začali jen hrnout a dnes už si na své konto může přidat například to, že se stala hlavní tváří španělské modní značky Desigual, Ashish, Julien Macdovald, Coach, Swarovski a Diesel, dále byla součástí London Fashion Weeku, je andílkem pro značku Victoria’s Secret po boku Gigi Hadid a objevila se ve videoklipu Eminema a krásné Beyoncé.

Winnie a Gigi

Prošla si peklem

Než se mladá modelka proslavila, tak zažívala peklo od svého okolí, přiznala se, že díky své odlišnosti, která působí na její ebenové kůži bílé až narůžovělé fleky, a to i v obličeji byla častým předmětem šikany. Dnes Winnie pomáhá ženám po celém světě a dodává jim odvahu, aby uvěřily tomu, že jsou krásné a jedinečné. Mnoho lidí se potýká s problémy s pigmentací. Mnohdy to však berou jako velký handicap. Díky Winnie, která plní obálky časopisů, je tváří módních domů a nebojí se o nemoci mluvit, se i ostatní ženy přestaly skrývat.

Winnie Harlow

Zadařilo se jí i v lásce

Není to tak dávno co Winnie potvrdila romanci se světoznámým rapperem Wizem Khalifou. Ten je známý hlavně pro své hity Black And Yellow a See You Again, což je duet s Charlie Puthem. Zajímavost třeba je, že Wiz měl oba rodiče v armádě, a tak strávil své dětství na základnách v Německu, Spojeném království a v Japonsku.

Zdroj: www.dailymail.co.uk, www.instagram.com, www.eonline.com

Tajemství Meghan Markle o svatebních šatech vás dostane do kolen

Články, které by tě mohly zajímat