Právě vysíláme

PURE MODEL hledá nové tváře pro světový modeling. Zkuste své štěstí!

25. dubna 2020 18:00
PURE MODEL hledá nové tváře pro světový modeling. Zkuste své štěstí!

Modelingová agentura Pure Model spouští celorepublikovou castingovou tour!

Sníte o práci v modelingové braži? Líbilo by se vám stát se tváří titulních stránek prestižních lifestylových časopisů? Účastnit se přehlídek pro světové módní značky jako Gucci, Versace nebo Dolce Gabbana? Fotit celosvětové kampaně pro Gucci, Desigual, Benetton nebo Stradivarius? Točit televizní reklamy a cestovat po celém světě s těmi nejlepšími zahraničními agenturami?

Agentura Pure Model Management připravuje celorepublikové castingové tour Pure Model 2020 k vyhledávání nových potencionálních tváří pro světový modeling. Díky současnému stavu budou castingy probíhat on-line a přihlásit se do nich můžete zde.

Níže vám přinášíme malou ochutnávku toho, jak taková práce modelky v Pure Model také vypadá. Připravili jsme pro vás tři krátká videa a jedno shrnující na závěr, kde zazní i krátké rozhovory s modelkami.

  • 4. dubna – Prague Walkway (Lea Šteflíčková)
  • 11. dubna – Hotel Booking (Petra Mácová)
  • 18. dubna – Fashion Spotlight (Barbora Fialová)
  • 25. dubna – Mini Document

Pure Model Project 2020 Mini Document

Fashion Spotlight

 

Hotel Booking

 

Prague Walkway

Pure Model si od svého vzniku v roce 2013 vybudovala silné a stabilní postavení na českém i mezinárodním trhu. Za jeho založením stojí Roman Holárek, který pro svět modelingu sám objevil mnoho úspěšných modelů a modelek. Nyní společně s jeho profesionálním týmem bookerů a scoutů zajišťují pro své tváře, jejich rodiny i klienty individuální management na té nejvyšší úrovni. Tváře Pure Model se pravidelně objevují na stránkách prestižních módních magazínů jako je Vogue, Elle, Harper’s Bazaar, chodí přehlídky v rámci světových týdnů módy pro nejznámější módní značky a objevují se v jejich celosvětových kampaních.

Články, které by tě mohly zajímat