Právě vysíláme

SHOCK CHALLENGE JE TU. PŘEŽIJEŠ ZOMBIE APOKALYPSU?

29. července 2019 0:01
SHOCK CHALLENGE JE TU. PŘEŽIJEŠ ZOMBIE APOKALYPSU?

Jestli máš dojem, že už tě spojení Big Shocku a Evropy 2 nemá čím překvapit, tak sorry. Naše letní SHOCK CHALLENGE je totiž úplně jinde. Dokonce tak moc jinde, že by sis ji neměli nechat ujít za žádnou cenu. Takovej zážitek totiž v tombole nevyhraješ.

Čelit výzvě tentokrát můžeš s moderátorkou Zorkou Hejdovou. A rozhodně nejde o nic rutinního. Můžeš se totiž stát jedním z několika statečnejch, kteří se Zorkou poletí do anglickýho Birminghamu, přežít jednu z nejděsivějších zombie únikových her na světě. Super herci, děsivý prostředí, příběh jako z filmu. Žádnej zamčenej pokoj někde v činžáku.

Tohle snad není ani jiná liga. Spíš úplně jiná galaxie.

Interested?

Tak mazej na https://www.bigshock.cz/challenge-accepted/, regni se, nakup hromadu limitek CHALLENGE ACCEPTED, buď zlatej Ananas/Kokos nebo tmavej KAFE/GRENADINA, a sypej do nás soutěžní kódy zpod víček jako divej.

A kdyby náhodou nevyšla výhra naší hlavní Big Challenge, furt můžeš ulovit některou z hromady cen od LAMAX Electronics, díky kterým je poslouchání hudby zas o něco větší zážitek. Ve hře jsou i exkluzivní lupeny na Evropa 2 párty, kde se můžeš potkat nejen s hromadou limitek CHALLENGE ACCEPTED, ale taky s moderátorama z rádia.

Neváhej a přijmi tuhle challenge. Tak jako Zorka, ani my už se nemůžeme dočkat.

Pro zčeknutí videí z předchozích výzev zatím mazej na https://www.youtube.com/user/bigshocktv.

V tom příštím můžeš hrát hlavní roli ty.

Jdeš do toho?

 

Články, které by tě mohly zajímat