Právě vysíláme

Slavní hudebníci a jejich obličejová tetování: podívejte se na tuhle inkoustovou galerii!

25. dubna 2019 15:10
Slavní hudebníci a jejich obličejová tetování: podívejte se na tuhle inkoustovou galerii!

V tomto článku se podíváme na tetování, kterými zdobí svá těla a obličeje slavní muzikanti. A že nejde o jen tak ledajaké kérky, ale o skutečná umělecká díla, to se hned přesvědčíte. Těch hodin které jen museli slavní muzikanti strávit u tatérů! Tomu se říká odhodlanost.

Mezi prvními nesmí chybět nikdo jiný než náš oblíbenec Post Malone. V americkém žebříčku Billboard se v sekci Top R&B a Hip-Hop Album udržel neuvěřitelných 77 týdnů. Stalo se tak s jeho debutovou nahrávkou Stoney. Tím překonal i 34 let starý rekord, který patřil legendární desce Thriller od Michaela Jacksona.

 

Jako dalšího máme na našem seznamu Trace Cyruse, bratra Miley a Noah Cyrus a rovněž hudebníka. Úspěchy sklízel se svou kapelou Metro Station.

 

Wiz Khalifa, vlastním jménem Cameron Jibril Thomaz. Americký rapper, jehož nejznámější hity jsou Black And Yellow a See You Again.

 

Oliver Sykes – frontman kapely Bring Me The Horizon a tvůrce velice populární značky Drop Dead Clothing.

 

Jacoby Shaddix – frontman americké skupiny Papa Roach. V našem žebříčku patří zaručeně k těm nejméně potetovaným, alespoň co se obličeje týče.

 

Justin Bieber kanadský zpěvák, který zpíval například pro Baracka Obamu. Jeho singl Baby získal nejvíc platinových desek v historii.

 

Jako poslední představujeme americkou rapperku, zpěvačku, textařku a tanečnici, která vystupuje pod jménem Kehlani.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat