Právě vysíláme

SOUNDTRACKY Evropy 2 v tobě probudí totální filmovou náladu! Poznáš je všechny?

8. prosince 2017 15:30
SOUNDTRACKY Evropy 2 v tobě probudí totální filmovou náladu! Poznáš je všechny?

Selena Gomez – Only You Selena Marie Gomezová je americká herečka, zpěvačka a módní návrhářka, která je známá pro svou roli Alex Russo v Disney seriálu Kouzelníci z Waverly, který dvakrát obdržel Cenu Emmy. Její hit Only You vznikl jako soundtrack k seriálu 13 důvodů proč. Moby – Porcelain Moby, vlastním jménem Richard Melville Hall, je […]

Selena Gomez – Only You
Selena Marie Gomezová je americká herečka, zpěvačka a módní návrhářka, která je známá pro svou roli Alex Russo v Disney seriálu Kouzelníci z Waverly, který dvakrát obdržel Cenu Emmy. Její hit Only You vznikl jako soundtrack k seriálu 13 důvodů proč.

Moby – Porcelain
Moby, vlastním jménem Richard Melville Hall, je americký skladatel a zpěvák. Přezdívku Moby mu po narození rodiče dali podle románu Bílá velryba od Hermana Melvilla, jeho praprapraprastrýce. Jeho skladba Porcelain vznikla k filmu Pláž.

Sia – California Dreamin‘
Sia Kate Isobelle Furler je australská zpěvačka a textařka. Spolupracuje s Maddie Ziegler, patnáctiletou americkou tanečnicí, se kterou natočila 6 klipů. Její skladba California Dreamin‘ vznikla k filmu San Andreas.

Dido – Here With Me
Dido Florian Cloud de Bounevialle O’Malley Armstrong v hudebním světě známá jako Dido je britská zpěvačka, držitelka BRIT Awards. Debutová deska No Angel s hity „Hunter“ a „Thank You“ vyšla 1. června 1999. Její hit Here With Me vznikl jako znělka k seriálu Roswell.

Machine Gun Kelly feat. X Ambassadors & Bebe Rexha – Home
Colson Baker, lépe známý pod pseudonymem MGK nebo Machine Gun Kelly, je americký rapper z Clevelandu v Ohiu. Singl Home, který vznikl ve spolupráci s americkou skupinou X Ambassadors zazněl ve filmu Bright.

Články, které by tě mohly zajímat