Právě vysíláme

SOUNDTRACKY Evropy 2 v tobě vyvolají tu pravou filmovou náladu! Znáš je všechny?

27. října 2017 15:30
SOUNDTRACKY Evropy 2 v tobě vyvolají tu pravou filmovou náladu! Znáš je všechny?

Pitbull feat. J Balvin & Camila Cabello – Hey Ma Armando Christian Pérez, známější pod svým uměleckým jménem Pitbull, je americký rapper s kubánskými kořeny, herec, moderátor, podnikatel a producent. Populární singl “Hey Ma“ se stal soundtrackem k filmu Rychle a zběsile 8. Phil Collins – You’ll Be In My Heart Philip David Charles „Phil“ […]

Pitbull feat. J Balvin & Camila Cabello – Hey Ma
Armando Christian Pérez, známější pod svým uměleckým jménem Pitbull, je americký rapper s kubánskými kořeny, herec, moderátor, podnikatel a producent. Populární singl “Hey Ma“ se stal soundtrackem k filmu Rychle a zběsile 8.

Phil Collins – You’ll Be In My Heart
Philip David Charles „Phil“ Collins je anglický zpěvák, držitel prestižních cen Grammy a Oscar, který se nejvíce proslavil jako lídr hudební skupiny Genesis. Skladba You’ll Be In My Heart zazněla ve filmu Tarzan.

Coldplay – Miracles
Coldplay je britská kapela z Londýna hrající alternativní rock, která vznikla v roce 1997. Je známá svými rockovými melodiemi a introspektivními texty. Někdy bývají zařazováni do škatulky „piano-rock“, nebo pop. Jejich hit Miracles se objevil ve filmu Nezlomný.

R. Kelly – I Believe I Can Fly
Robert Sylvester Kelly, spíše známý jako R. Kelly je americký zpěvák, skladatel, hudební producent a režisér hudebních klipů. Svou kariéru započal ve skupině Public Announcement v roce 1992. Legendární hit I Believe I Can Fly zazněl ve filmu Space Jam.

Miley Cyrus – The Climb
Miley Ray Cyrusová, nepřechýleně Miley Ray Cyrus, pravým jménem Destiny Hope Cyrus je americká herečka, zpěvačka a textařka. Je známá hlavně díky účinkování v Disney Channel sériích Hannah Montana. Zde zazněl také song The Climb.

Články, které by tě mohly zajímat