Právě vysíláme

SOUNDTRACKY Evropy 2 vás naladí na tu nejlepší filmovou náladu!

13. října 2017 15:30
SOUNDTRACKY Evropy 2 vás naladí na tu nejlepší filmovou náladu!

Lil Wayne feat. Charlie Puth – Nothing But Trouble Dwayne Michael Carter, Jr., lépe známý pod pseudonymem Lil‘ Wayne, je americký rapper a zakladatel labelu Young Money Entertainment. Skladba Nothing But Trouble vznikla k filmu 808: The Music. Nina Simone – Sinnerman Eunice Kathleen Waymonová, známá pod svým uměleckým jménem Nina Simone, byla americká zpěvačka, […]

Lil Wayne feat. Charlie Puth – Nothing But Trouble
Dwayne Michael Carter, Jr., lépe známý pod pseudonymem Lil‘ Wayne, je americký rapper a zakladatel labelu Young Money Entertainment. Skladba Nothing But Trouble vznikla k filmu 808: The Music.

Nina Simone – Sinnerman
Eunice Kathleen Waymonová, známá pod svým uměleckým jménem Nina Simone, byla americká zpěvačka, skladatelka, pianistka a bojovnice za občanská práva. Nejčastěji se její jméno objevuje ve spojení s jejím pěveckým vyjádřením jazzové hudby. Skladba Sinnerman zazněla ve filmu Miami Vice: Aféra Thomase Crowna.

Pink – Just Like Fire
Alecia Beth Moore, v hudebním světě známá jako Pink, je americká popová a R&B zpěvačka. Na svém kontě má zatím dvě koncertní DVD a pět studiových alb. Trojnásobná držitelka Grammy se věnuje i produkování skladeb a herectví. Její hit Just Like Fire vznikla k filmu Alenka v říši divů: Za zrcadlem.

Lorde – Yellow Flicker Beat
Ella Maria Lani Yelich-O’Connor, spíše známa pod svým uměleckým jménem Lorde, je novozélandská zpěvačka a písničkářka. Skladba Yellow Flicker Beat se stala soundtrackem k filmu Hunger Games: Síla vzdoru, 1. Část.

X Ambassadors – Unsteady (Erich Lee Gravity Remix)
Tuto americkou rockovou partičku objevila skupina Imagine Dragons. Roku 2015 se proslavili svým hitem Renegades. Skladba Unsteady vznikla roku 2015 k filmu Než jsem tě poznala.

Články, které by tě mohly zajímat