Právě vysíláme

SOUNDTRACKY Evropy 2 vás naladí na tu nejlepší filmovou náladu!

10. listopadu 2017 15:30
SOUNDTRACKY Evropy 2 vás naladí na tu nejlepší filmovou náladu!

Sugababes – Too Lost In You Sugababes je tříčlenná britská dívčí skupina založená v roce 1998. Jejich první album One Touch bylo vydáno v roce 2000. Sugababes doposud vydaly 13 singlů, které dosáhly top 30 žebříčků po celém světě. Hit Too Lost In You zazněl ve filmu Láska nebeská. Sergio Mendes feat. The Black Eyed […]

Sugababes – Too Lost In You
Sugababes je tříčlenná britská dívčí skupina založená v roce 1998. Jejich první album One Touch bylo vydáno v roce 2000. Sugababes doposud vydaly 13 singlů, které dosáhly top 30 žebříčků po celém světě. Hit Too Lost In You zazněl ve filmu Láska nebeská.

Sergio Mendes feat. The Black Eyed Peas – Mas Que Nada
Sérgio Santos Mendes je brazilský muzikant hrající styly funk a jazz. Byl nominovaný na cenu Academy Awards za nejoriginálnější song „Real in Rio“ z filmu Rio. Jeho skladba Mas Que Nada se stala titulní k filmu Rio, I Love.

Muse – Neutron Star Collision (Love Us Forever)
Muse je anglická alternativní rocková hudební skupina založená v roce 1994 v Devonu. Tvoří ji tři členové – Matthew Bellamy, Dominic Howard a Christopher Wolstenholme. Matthew Bellamy je autorem většiny písní skupiny. Hit Neutron Star Collision zazněl ve filmu Twilight sága: Zatmění

Carly Rae Jepsen – Cut To The Feeling
Carly Rae Jepsen je kanadská zpěvačka a textařka. Pochází z Mission v Britské Kolumbii. V roce 2007 se umístila na třetím místě v páté řadě reality show Canadian Idol a zúčastnila se koncertního turné Canadian Idol Top 3. Její singl Cut To The Feeling zazněl se objevil ve filmu Balerína.

Ed Sheeran – Thinking Out Loud
Edward Christopher Sheeran je anglický zpěvák a textař s irskými kořeny. Po dětství stráveném ve Framlinghamu v Anglii se v roce 2008 přestěhoval do Londýna, aby se mohl více zaměřit na svou hudební kariéru. Skladba Thinking Out Loud zazněla ve filmu Deník Bridget Jones.

Články, které by tě mohly zajímat