Právě vysíláme

SOUNDTRACKY Evropy 2 ve vás probudí tu nejlepší filmovou náladu! Znáte je všechny?

1. prosince 2017 15:30
SOUNDTRACKY Evropy 2 ve vás probudí tu nejlepší filmovou náladu! Znáte je všechny?

Neon Trees – Everybody Talks Neon Trees je americká alternativní rocková skupina založená v Provu v Utahu. Skupina získala celonárodní ohlas ke konci roku 2008, když dělala přeskokana pro koncerty kapely The Killers v Severní Americe. Skladba Everybody Talks zazněla ve filmu House Husbands. Alicia Keys feat. Jack White – Another Way To Die Alicia […]

Neon Trees – Everybody Talks
Neon Trees je americká alternativní rocková skupina založená v Provu v Utahu. Skupina získala celonárodní ohlas ke konci roku 2008, když dělala přeskokana pro koncerty kapely The Killers v Severní Americe. Skladba Everybody Talks zazněla ve filmu House Husbands.

Alicia Keys feat. Jack White – Another Way To Die
Alicia Keys, rodným jménem Alicia J. Augello-Cook je americká zpěvačka R&B a soulu, skladatelka, klavíristka, producentka, filantropka a příležitostná herečka a spisovatelka. Skladba Another Way To Die se stala úvodním singlem k filmu Quantum Of Solace.

Pharrell Williams – Happy
Pharrell Williams je americký zpěvák, rapper, producent, skladatel a zakladatel labelu Star Trak Records. Je držitelem deseti cen Grammy. Pharrell tvoří jednu část známého producentského dua The Neptunes, které tvořil s Chadem Hugem. Oblíbený singl Happy zazněl v animované komedii Já, padouch.

X Ambassadors – Torches
X-Ambassadors je americká skupina, kterou roku 2015 objevili členové celosvětově slavných Imagine Dragons. Ihned vydali své debutové album s názvem VHS a získaly miliony fanoušků po celém světě. Jejich skladba Torches se stala soundtrackem k filmu Transformers 5: Poslední rytíř.

The Americanos feat. Ty Dolla $ign, Lil Yachty, Nicky Jam & French Montana – In My Foreign
Americké hudební trio The Americanos nazpívalo úvodní znělku k filmu XxX: Návrat Xandera Cage. Díky této skladbě ohromně stoupla popularita skupiny.

Články, které by tě mohly zajímat