Právě vysíláme

Světové hudební hvězdy zazáří na jednom pódiu. Během GLOBAL SOCIAL AWARDS zazpívá ALMA, NICO SANTOS a JUSTIN JESSO

22. května 2019 13:30
Světové hudební hvězdy zazáří na jednom pódiu. Během GLOBAL SOCIAL AWARDS zazpívá ALMA, NICO SANTOS a JUSTIN JESSO

Velkolepá show čeká Prahu už 29. května ve Foru Karlín. Do metropole míří světová jména sociálních sítí na Global Social Awards, které tak poprvé v historii ocení inspirativní osobnosti v mezinárodním rozsahu.

Moderátory večera budou česká modelka Karolína Kurková, Martin „Pyco“ Rausch a supernovy sociálních sítí, německá dvojčata Lisa a Lena. Během večera moderovaného v anglickém jazyce vystoupí se svými megahity Alma, Nico Santos, Justin Jesso a Lake Malawi, kteří vybojovali jedenácté místo na letošní Eurovizi. Vstupenky na pre-párty a setkání s influencery nebo na galavečer jsou k dostání na GoOut.cz a v síti TicketMaster.

Celý galavečer otevře americký zpěvák Justin Jesso, který si získal české fanoušky společným songem s Kygem Stargazing (singl napsal Justin za pouhé tři hodiny).

„Jsem nadšený, že se vrátím do Prahy na Global Social Awards. Česká republika je krásná země s úžasnými lidmi. Nemůžu se dočkat, pro diváky budu mít překvapení,“ říká zpěvák Justin Jesso.

Následovat ho během večera bude finská rebelka Alma se svým hitem Chasing Highs německý písničkář Nico Santos s dvěma songy, z čehož jedním z nich bude rádiový singl Rooftop.

Českou hudební scénu bude reprezentovat kapela Lake Malawi, která tu zazpívá singl Friend Of A Fiend.

O Global Social Awards

Global Social Awards jsou vyvrcholením Social Awards, které ukazují celosvětové trendy, hledají rostoucí hvězdy a oceňují populární influencery ze světa sociálních médií. Global Social Awards poukazují na zajímavé příběhy ze sociálních sítí, které oslovují fanoušky v různých zemích světa.

Influenceři se potkají s fanoušky – Meet & Greet (27. května)

Speciální setkání s fanoušky se koná v pondělí 27. května od 14 hodin v Hotelu Hilton Prague. Hvězdami odpoledne budou Lisa a Lenaněmeckého Stuttgartu, které jsou oblíbené na celém světě a jejich sociální sítě sledují desítky milionů fanoušků. Na sociální síti TikTok držely prvenství s 32,7 miliony fanoušků, na Instagramu mají více než 14 milionů sledujících. Fanoušci se mohou těšit i na účast amerického zpěváka Justina Jessa a na tváře z řad nominovaných influencerů.

Galavečer plný ocenění a skvělé hudby (29. května)

Galavečer Global Social Awards je vyvrcholením ocenění Social Awards, které ukazují trendy influencerského prostředí, hledají rostoucí hvězdy a oceňují populární osobnosti ze světa sociálních médií.

Global Social Awards vyhlásí vítěze ve čtyřech kategoriích.

  • Fun & Entertainment: Influenceři, kteří vykouzlí úsměv na rtech, kteří baví nebo šíří radost a dobrou náladu.
  • Social Impact & Change: Influenceři, kteří pozitivně zlepšují svět, mají odvahu jít příkladem a dokazují to i svými činy.
  • Inspiration & Influence: Influenceři, kteří nás inspirují v každodenním životě a podněcují tvořivost, originalitu a trendy.
  • Rising Star: Nováčci na sociálních sítích, kteří hledají nová témata, originální cesty a svůj prostor.

Vstupenky jsou k dostání v síti GoOut.cz a TicketMaster.

Články, které by tě mohly zajímat