Právě vysíláme

Světový parkur míří do Prahy! Galashow GLOBAL CHAMPIONS PRAGUE PLAYOFFS se uskuteční v O2 areně

8. listopadu 2019 14:08
Světový parkur míří do Prahy! Galashow GLOBAL CHAMPIONS PRAGUE PLAYOFFS se uskuteční v O2 areně

Audiovizuální a světelná show, akrobacie, tanec, nejlepší parkuroví jezdci a koně světa – že to nejde dohromady? Omyl! Galashow světového parkuru Prague Playoffs 2019 nabídne nejen to. Zcela unikátní program našlapaný špičkovým sportem a kulturou zaplní od 21. do 24. listopadu pražskou O2 arenu.

Lákadlem pro české diváky bude zcela jistě domácí tým Prague Lions, který pod vedením manažerky týmu Jessiky Kürten nechybí mezi šestnácti účastníky prestižního seriálu Global Champions League.
V mezinárodní sestavě, kterou tvoří česká jezdkyně Anna Kellnerová, Belgičané Niels Bruynseels a Wilm Vermeir, Nizozemci Gerco Schröder a Marc Houtzager a Němec Marco Kutscher, si Prague Lions zapsali letos tři umístění na stupních pro nejlepší – v Šanghaji a v New Yorku vybojovali třetí pozici a největším úspěchem se stalo prvenství v Římě, kde Gerco Schröder a Marco Kutscher udrželi nervy na uzdě a v nervydrásajícím dramatu vybojovali mimořádně cenný triumf.

Jezdcům Prague Lions se dařilo i v individuálních soutěžích. V programu Prague Playoffs bude mít zastoupení také v Longines Global Champions Tour Super Grand Prix. Místenku do ní vybojoval Niels Bruynseels v Cannes, kde si na konto připsal své první vítězství v Longines Global Champions Tour v kariéře.

Tým Prague Lions se chystá nastoupit do GC Prague Playoffs sebevědomě a udělá vše proto, aby skončil na pódiu. Která kombinace koní a jezdců v týmu Prague Lions však tento týden zvítězí? Ustojí tlak domácího prostředí?
Vedle hvězdami nabité sportovní části čeká organizátory Global Champions Prague Playoffs 2019 zcela nová výzva. „Zábavný program pro Prague Playoffs připravujeme pro diváky každého věku. Bude to originální show, oslava mimořádných výkonů lidí i koní, která doplní sportovní klání. Kromě vystoupení jednotlivých umělců bude celá akce doprovázena velkým množstvím různých audiovizuálních uměleckých vstupů včetně velkolepého čtvrtečního zahájení s představením všech týmů nebo velmi energických zahajovacích a vyhlašovacích ceremoniálů hlavních soutěží. Páteční program je věnován zejména rodinám s dětmi, pro které máme připraveny slevy na vstupném,“ řekl Jan Andrlík.
Mezi hlavní hvězdy budou patřit Jeremy a Selyne Gonzalez, Guillaume Mauvais nebo Lisa Röckener. V letošním roce půjde o vůbec největší koňskou show v České republice a jsem přesvědčen, že fanoušci do O2 areny dorazí v hojném počtu a užijí si ji,” dodává Andrlík.
„Teprve druhý úspěch potvrdí, že ani ten první nebyl náhoda, ale že to prostě umíme,“ říká skromně režisér doprovodné show Michal Caban. Rád by umělecký program pozvedl ještě o stupínek výš. Diváci se tedy budou mít opravdu na co těšit. „Doplňujeme více zobrazovačů videoobsahu, připravujeme pestřejší „koňské“ i „umělecké“ show, moderátor Libor Bouček bude mít k rozhovorům více zajímavých hostů, ve foyeru arény bude pestřejší doprovodný program, prozrazuje k připravovaným novinkám Caban.

Vstupenky již v prodeji

Prague Playoffs se koná od 21. do 24. listopadu. 21. 11. začíná show od 17:20 hodin, na 22. 11. je připravená speciální páteční rodinná show s 50% slevou pro děti do 140 cm (začátek 16:50), další den 23. 11. pokračuje galashow v 17:15 a závěrečný den 24. 11. je pro diváky připraven program již od 14:15.

Vstupenky na prestižní událost světového parkuru jsou v prodeji v síti Ticketportal.cz.
Ceny denních vstupenek v 1. kategorii, tedy do 1. patra O2 areny, se pohybují od 1290 Kč do 2190 Kč. Vstupenky do 4. patra lze zakoupit již od 290 Kč. Pro ty, kteří si chtějí užít všechny čtyři závodní dny jedinečné galashow světového pakuru, jsou připraveny permanentky od 1490 Kč.

Podrobnosti o přípravách této největší parkurové události a informace o předprodeji vstupenek najdete na adrese www.pragueplayoffs.com.

Další informace o Global Champions se pak dozvíte na webu www.gcglobalchampions.com.