Právě vysíláme

To se v éteru ještě nestalo! Aneta získala 100 tisíc, výhru si s poraženou Bárou rozdělila

22. října 2021 12:22
To se v éteru ještě nestalo! Aneta získala 100 tisíc, výhru si s poraženou Bárou rozdělila

V Ranní show jsme byli svědky krásného momentu, který dojal nejen moderátory, ale jistě i posluchače.

V rámci Ranní show proběhla soutěž o 100 tisíc korun na nákupy a do finále se probojovaly dvě velmi sympatické soutěžící – Aneta a Barbora. Zvítězila pak právě Aneta, která ale posléze všechny překvapila – sama se totiž nabídla, že si výhru s poraženou Barborou rozdělí přesně napůl.

Leoš, Patrik i Katka Říhová byli zaskočeni, něco takového se totiž v rádiovém éteru na Evropě 2 ještě nestalo. „My máme tak hodné posluchačky,“ řekla Katka a dojat zůstal i Leoš: „To je tak krásný, já mám úplně husí kůži.“

Leoš okamžitě zavolal znovu Barboře, která si už myslela, že pro ni soutěž skončila. Když jí pak ale Aneta do telefonu řekla, že si výhru ráda rozdělí, zůstala v lehkém šoku. „Wow, já teď úplně nevím, co na to říct,“ reagovala zaskočeně a bylo znát, že jí došly slova. Anetě ovšem poděkovala a dodala, že pro ní bylo velké štěstí už jen to, že se do studia dovolala.

Sympatické soutěžící nejenže získaly krásnou výhru, ale možná navázaly i nové přátelství. „Vy podle mě budete nakonec i kamarádky,“ předpověděl AnetěBarborou Patrik. A kdo ví? Třeba tomu opravdu tak bude!

Aneto, díky, jste skvělá!

Zde si můžete poslechnout celý záznam:

 

Články, které by tě mohly zajímat