Právě vysíláme

Tohle je bizarní. Pošlapaný trávník od KANYE WESTA se prodává za stovky dolarů

30. dubna 2019 11:10
Tohle je bizarní. Pošlapaný trávník od KANYE WESTA se prodává za stovky dolarů

Ano, čtete správně. Prodejci balíček označují jménem „Svatá tráva“ a prodávají ho za stovky dolarů. Jedná se o trávník, který pošlapal Kanye West během gospelového vystoupení na festivalu Coachella.

Nedělní bohoslužba, na které byl Kanye přítomný, se konala na „komerční“ půdě v rámci festivalu Coachella a okamžitě způsobila silný zájem veřejnosti i médií. Na bohoslužbě se objevil i rapper DMX, celý klan Kardashianek včetně Kim a Katty Perry s Orlandem Bloomem. 

A teď se podržte, trávník, na kterém Kanye vystupoval, se na internetu prodává za stovky dolarů. Nabídka se konkrétně objevila na půdě aukčního webu eBay, kde není nic nemožné a prodávají se tam i šílenější věci. Tak třeba stíhačka F/A-18 Hornet, sendvič s podobiznou panny Marie, rozžvýkaná žvýkačka Britney Spears, okousaný toust Justina Timberlaka nebo třeba okno, ze kterého měl být údajně zastřelen prezident Kennedy.

Sáček se vzduchem

Co se týče Kanyeho Westa, na eBay se prodával i sáček se vzduchem z jeho koncertu. Bizarnější ovšem je, že sáček se vzduchem byl prodán za částku převyšující 60 tisíc dolarů. Toho kupce bychom chtěli vidět.

Zdroj: eBay, www.cosmopolitan.com, Twitter. 

Články, které by tě mohly zajímat