Právě vysíláme

Tomáš Zástěra napsal knihu, odhaluje v ní střípky ze svého života

30. srpna 2022 8:10
Tomáš Zástěra napsal knihu, odhaluje v ní střípky ze svého života

Tomáš Zástěra napsal knihu. Pod názvem Opouštím ostrov vyjde už 3. října a fanoušci moderátora Evropy 2 se mohou těšit na celkem sedmnáct humorných příběhů. „Na řadu z nich jsem si vzpomněl až při vyklízení svého bytu,“ uvedl.

Tomáše Zástěru v posledních měsících lidé znají především jako toho, kdo v Survivoru nesundal oranžové plavky. Diváky bavil svými vtípky i sportovními výkony a zřejmě by se v soutěži dostal velmi daleko, kdyby ho nezastavilo zranění. Svou fanouškovskou základnu si však buduje i nadále a nyní svým příznivcům nabídne další vhled do svého soukromí. V říjnu totiž vydá knihu.

„Vždycky jsem něco chtěl napsat, ale chyběla motivace a přebývala prokrastinace,“ prozradil Tomáš s tím, že když ho vydavatelství oslovilo, aby něco napsal, neváhal a nabídku přijal.

Kniha bude obsahovat celkem sedmnáct humorných příběhů, které se moderátorovi Evropy 2 skutečně staly. „U některých jsem se hurónsky smál, u jiných ronil slzy a brodil se v smutku. Bohužel, bohudík. Protože až s odstupem času můžeme bezpečně říct, že všechno se odehrálo tak, jak mělo,“ říká.

Už zanedlouho si tak fanoušci Tomáše budou moci přečíst, jak mohl být uklízečem v nemocnici nebo dokonce gynekologem, jak mohl utonout v hluboké noci uprostřed přehrady, kormidlovat plachetnici na Jadranu nebo hrát na klavír v koncertních sálech. „O tom, že se tak nestalo, rozhodovaly životní náhody a příhody, které směřovaly a protínaly můj život,“ dodává Tomáš.

Články, které by tě mohly zajímat