Právě vysíláme

Tomáš Zástěra se stane tatínkem, s partnerkou čekají miminko

30. ledna 2024 10:10
Tomáš Zástěra se stane tatínkem, s partnerkou čekají miminko

Tomáš Zástěra se stane tatínkem. S partnerkou oznámili, že čekají miminko. Zatímco pro moderátora Evropy 2 půjde o prvního potomka, jeho přítelkyně má z předchozího vztahu chlapečka.

Tomáš Zástěra čeká rodinu! S přítelkyní oznámili, že se jim narodí první společné dítě. „Už se tě nemůžeme dočkat,“ oznámil radostnou zprávu moderátor Evropy 2 na svém instagramu. Zároveň sdílel fotografii, na které s partnerkou drží ultrazvukový snímek, zatímco ona si druhou rukou hladí bříško.

V kolikátém měsíci Tomášova přítelkyně je, si dvojice zatím nechává pro sebe. Vychovává spolu ještě syna z předchozího vztahu partnerky účastníka reality show Survivor. Právě po ní se dal pár dohromady. Zatímco ostatní slečny posílaly Tomášovi obsáhlé zprávy, ve kterých ho zvaly na rande, současná přítelkyně moderátora Evropy 2 sbalila pouze na zaslané srdíčko.

Věříme, že v následujících týdnech bude Tomáš až po uši zabořený do knih o rodičovství. Loni v květnu v kvízu Vyklepni Zástěru totiž v tomto tématu příliš neexceloval. Správně zodpověděl pouze čtyři otázky z desíti a z 873 účastníků obsadil až 734. místo. Dáme tedy parťákovi Zorky Hejdové čas na dostudování, a ještě před porodem ho znovu otestujeme!

Mrkni, jak zvládl Tomáš kvíz o rodičovství!

Články, které by tě mohly zajímat