Právě vysíláme

Tomáš Zástěra se vrací do Survivoru

10. ledna 2023 13:32
Tomáš Zástěra se vrací do Survivoru

Moderátor Evropy 2 Tomáš Zástěra se po roce vrátí do Survivoru. Tentokrát však ne v roli soutěžícího, nýbrž moderátora. Povede bonusovou show, v níž bude zpovídat mimo jiné vypadnuvší účastníky.

Tomáš Zástěra patřil v minulé řadě Survivoru mezi favority. Bavil diváky svými vtípky i sportovními výkony, jeho souboje s Braněm se staly legendárními. Stejně tak jako instagramový účet, který mezitím vedla Tomášova kolegyně z Odpolední show Zorka Hejdová, která vše vtipně glosovala.

Ačkoliv si v polovině soutěže Zástěra zranil koleno a musel odstoupit, na popularitě neztratil. Za milion vydražil své pověstné oranžové trenky, přičemž za peníze pomohl rodině těžce zkoušeného Romana. Následně napsal knihu s příznačným názvem Opouštím ostrov, která obsahuje sedmnáct humorných příběhům které se moderátorovi Evropy 2 skutečně staly. „U některých jsem se hurónsky smál, u jiných ronil slzy a brodil se v smutku. Bohužel, bohudík. Protože až s odstupem času můžeme bezpečně říct, že všechno se odehrálo tak, jak mělo,“ říká.

Nyní Tomáše čeká další výzva. Bude moderovat bonusovou show k nové řadě Survivoru, která odstartuje už ve středu 25. ledna 2023. „Hlavním moderátorem je pochopitelně Ondřej Novotný a Zástěra bude mít na starosti backstageové rozhovory se soutěžícími,“ uvedla televize Nova.

Chceš se vžít do role Braňa a proti Tomášovi si zasoutěžit? Každou středu se můžeš zúčastnit on-line kvízu Vyklepni Zástěru. Startujeme v 15:30 hodin!

Články, které by tě mohly zajímat