Právě vysíláme

TWENTY ONE PILOTS vydávají nový singl z desky Trench!

24. ledna 2019 7:55
TWENTY ONE PILOTS vydávají nový singl z desky Trench!

Dvojice Twenty One Pilots zveřejnila video k písničce Chlorine. Jde o pátý singl z loňské desky Trench a doprovázející klip se známé kapele opravdu povedl!

Kapela navazuje na úspěch předchozí desky

Twenty One Pilots se po úspěchu čtvrté řadovky Blurryface ocitli v nelehké situaci. Reakce na album z roku 2015 byla nečekaná a jeho komerční ohlas obrovský. Ze singlů Stressed Out a Heathens se staly globální hity a dvojici vynesly řadu ocenění včetně Grammy. Očekávání spojená s novinkou Trench byla o to větší.

Twenty One Pilots se na ni vracejí ke kořenům a zájemcům poslech rozhodně neusnadňují. Kdo čekal frontální útok na mainstreamové posluchače, mýlil se. Přesto se na Trench najdou i popově líbivá místa. Jedním z nich je právě čerstvý singl Chlorine. Mrkněte na doprovázející klip k singlu. Co mu říkáte?

 

Připomeňme, že pánové Tyler Joseph a Josh Dun dorazí koncem ledna do Evropy, kde bude dalšími zastávkami pokračovat jejich The Bandito Tour. Pražský koncert, jenž proběhne 16. února 2019Oareně, se během několika dnů vyprodal. Zájem byl značný. Ti šťastnější se mají jistě na co těšit!

Zdroj: YouTube, Instagram, Warner Music

Články, které by tě mohly zajímat