Právě vysíláme

TWENTY ONE PILOTS vydávají už čtvrtou nahrávku z desky Trench!

29. srpna 2018 7:55
TWENTY ONE PILOTS vydávají už čtvrtou nahrávku z desky Trench!

Skupina Twenty One Pilots vydá začátkem října páté album! Desku Trench dvojka z Ohia propaguje už čtvrtou nahrávkou. První tři zveřejněné skladby se spojují v jeden příběh. Videa, která natočil Andrew Donoho a která na YouTube během několika dnů nasbírala dohromady přes 46 milionů zhlédnutí, tvoří filmovou trilogii s odkazy na starší klipy a písně. Novinka My Blood ale stojí mimo tuto sérii. Poslechněte si ji přímo tady!

Pilotní singl Jumpsuit v USA přepsal historii! Na dobytí vrcholu alternativního žebříčku časopisu Billboard mu stačily pouhé dva týdny, což se jiné písničce v tomto desetiletí ještě nepodařilo. Naposledy se stejně rychle vyšplhala na první místo skladba Know Your Enemy od Green Day v roce 2009. Zároveň je Jumpsuit čtvrtým singlem Twenty One Pilots v řadě, který se číslem 1 v tomto přehledu stal. V součtu už duo dominovalo hitparádě Alternative Songs neuvěřitelných 36 týdnů. Audio klip k novém singlu My Blood sklízí taky úspěch – singl si za necelých 24 hodin vyžádalo přes milion zhlédnutí na YouTube! Mrkněte na něj níže.

ČTĚTE TAKÉ: TWENTY ONE PILOTS vydávají dva nové singly a oznamují evropské turné! Dorazí i do PRAHY!

Připomeňme, že v rámci The Bandito Tour dvojice přijede i do Prahy! Vystoupí zde 16. února 2019 v O2 areně. A Evropa 2 bude u toho!

Zdroj: YouTube, Warner Music Group

Články, které by tě mohly zajímat