Právě vysíláme

Už dnes do Ostravy zavítá Hanácká vodka Evropa 2 Open Air! Buďte u toho i vy!

22. září 2018 13:29
Už dnes do Ostravy zavítá Hanácká vodka Evropa 2 Open Air! Buďte u toho i vy!

Poslední zastávkou Hanácká vodka Evropa 2 open-air bude ostravské Trojhalí Karolina! Moderátoři Evropy 2 a jejich hosté se v rámci této rádiové roadshow představí v Ostravě vůbec poprvé. Návštěvníky lákají na gigantickou scénu v unikátním a jedinečném prostoru Trojhalí, působivou audiovizuální show, našlapaný program, soutěže a možnost setkat se s nimi tváří v tvář.

S novou deskou Sexy Exity vystoupí Xindl X, představí se kapela Eddie Stoilow, parádní hip-hopový projekt Atmo Music, skupina Verona v novém složení a jako speciální host vystoupí mladá LinaKaro, nejnovější objev domácí hudební scény.

Za mixem to rozjedou DJ’s Dance eXXtravaganza: DJ Roxtar, DJ Lafayette, DJ’s Dafonic a moderátoři Evropy 2: Pavel Cejnar, Nasty, Petr Říbal, Ondra Urban.

Ti všichni to společně s vámi rozjedou na nejstylovějším zastřešeném parketu v Ostravě – v Trojhalí Karolina. V unikátním a nezaměnitelném prostoru, který je kombinací ostravského průmyslového dědictví a nové multifunkčnosti, se díky zastřešení můžeme bavit za každého počasí. Původně byly v Trojhalí Karolina stroje a turbíny, v sobotu 22. září ho naplní maXXimum muziky s Evropou 2!

Vstupenku pořídíte v předprodeji za 250 Kč v den konání akce na místě pak za 350 Kč. V prodeji je i limitovaný počet VIP vstupenek za 750 Kč, které vám dají možnost setkat se s moderátory a oblíbenými interprety osobně, užít si výhodnější ceny na VIP baru, výhled z VIP balkónu a vlastní parking. Lístky koupíte v síti Ticketportal, online na www.ticketportal.cz a na obvyklých předprodejích ve vašem městě.

Více informací najdete na www.5promotion.cz a facebooku.

 

5 tipů, jak přežít festival

Články, které by tě mohly zajímat