Právě vysíláme

Úžasná novina! PATRIK HEZUCKÝ a jeho žena NIKOLA čekají miminko

31. července 2019 13:14
Úžasná novina! PATRIK HEZUCKÝ a jeho žena NIKOLA čekají miminko

Skvělá zpráva!!! Patrik Hezucký čeká se svou půvabnou manželkou Nikolou miminko. Oblíbený moderátor Evropy 2 už se s radostnou novinou pochlubil na svém Instagramu a děťátka se nemůže dočkat.

Patrik a Nikola tvoří pár už několik let a své ano si řekli v květnu letošního roku. Nyní se oba pochlubili nádhernou zprávou o tom, že čekají dítě.

Krásná Nikola Hezucká zveřejnila na Instagramu nádhernou fotografii, kde můžeme vidět její rostoucí těhotenské bříško společně s ultrazvukovým snímkem. „Čím déle na něco čekáš, tím více si vážíš toho, až to konečně přijde. Čím více musíš o něco bojovat, tím vzácnější pro tebe je když toho dosáhneš a čím více bolesti na své cestě podstoupíš, tím sladší je pocit, když konečně dorazíš do cíle. Na všechny krásné věci se vyplatí čekat a bojovat za ně ze všech sil,“ napsala budoucí maminka a svěřila se s tím, že tohle těhotenství je opravdu vytoužené a v minulosti prodělala i několik potratů. Patrik samozřejmě fotografii své ženy sdílel na profilu a připsal, že je moc šťastný a na miminko se velmi těší.

Patriku a Nikolo, moc gratulujeme! Víme, že budete skvělými rodiči!

 

Články, které by tě mohly zajímat