Právě vysíláme

V EVROPA 2 MUSIC CHART můžeš posílat hlasy i těmhle 2 songům, o kterých jsme ještě nepsali…

25. února 2019 18:45
V EVROPA 2 MUSIC CHART můžeš posílat hlasy i těmhle 2 songům, o kterých jsme ještě nepsali…

Už ve čtvrtek 14. února 2019 jsme kromě jiných songů, představili na novinkových pozicích i dva tak trošku zvláštní songy. A protože jsme Ti o nich ještě ani nic nenapsali, jdeme to napravit, ať se ti vryjí pod kůži.

Hlasuj v Evropa 2 Music Chart!

 

X AMBASSADORS – Boom
„Wow, hej, počkejte! Co to sakra bylo?” byla první reakce producenta Rickyho Reeda na nový singl X Ambassadors s návem Boom. Kapela skladbu postavila na nalezeném zapadlém verši „My feet go boom, boom, boom, boom, boom, boom…” a přímočarém beatu, který do země zadupává osobní démony a toxické vztahy. A protože se klávesista Casey narodil s pouhými 10 % zraku, cover singlu je napsán Braillovým písmem, aby ho mohli slepý vnímat i vizuálně.

Debutové album X Ambassadors VHS debutovalo na sedmé příčce Billboardu, stalo se zlatým a chváleným prestižními hudebními magazíny. Skladba Renegades se stala jejich průlomovým megahitem, který strávil v hitparádě alternativy neuvěřitelných 12 týdnů v řadě. X Ambassadors se zařadili mezi světovou hudební špičku a mají za sebou spolupráce s hvězdami jako je EminemWiz Khalifa nebo Imagine Dragons.

 

GESAFFELSTEIN feat. THE WEEKND – Lost In The Fire
Gesaffelstein je francouzský DJ a producent, který v Evropě zas až tak moc znám není. V Americe proslul ale především díky spoluprací s rappery Tygou, Kanye Westem nebo A$AP Rockym.

Nyní spojil síly s kanadským multiplatinovým zpěvákem a držitelem tří cen Grammy The Weekndem a servírují naprosto vynikající singl Lost In The Fire, který bortí hitparády po celém světě, včetně jedné z nejprestižnějších – BBC Radio 1 UK Top 40 Singles Chart.

Jak tohle spojení dopadlo? Za nás na 1 s *!

Song najdete na albu Hyperion.

 

Hlasuj v Evropa 2 Music Chart!

 

Články, které by tě mohly zajímat