Právě vysíláme

V nejdrsnější reality show Survivor čeká na soutěžící hlad a uspokojovací budka

6. ledna 2022 8:10
V nejdrsnější reality show Survivor čeká na soutěžící hlad a uspokojovací budka

Všichni soutěžící už odcestovali do Dominikánské republiky a natáčení reality show Survivor je tak v plném proudu. Producent a zároveň vítěz první série Robinsonova ostrova prozradil, zda mohou mít soutěžící milostný vztah a jestli podle něj budou mít náladu postavit masturbační kóji, kterou plánovali během cesty na ostrov.

Uspokojovací budka

Několik soutěžících během cesty do Dominikánské republiky vtipkovalo, že přístřešek, který si jako první po příjezdu na pustý ostrov postaví, bude masturbační budka.

Podle producenta Marka Orlíka na masturbační kóji vůbec nebudou mít myšlenky, ale budou přemýšlet především nad tím, jak sehnat jídlo a mít plný žaludek. „Tohle je hodně ambiciózní nápad. Jakmile ale budou mít prázdný žaludek, tyhle myšlenky je rychle přejdou. Hovořím z vlastní zkušenosti, neměl jsem na to ani pomyšlení a myslím si, že ani letošní soutěžící je mít nebudou,“ prozradil v rozhovoru pro eXtra.cz. Marek ví o čem mluví. Na vlastní kůži zažil v první řadě reality show Robinsonův ostrov (nyní Survivor) to, co budou soutěžící prožívat nyní. A prý to bude ještě drsnější.

Zda se producent mýlí, a soutěžící přece jen budou mít na výstavbu masturbační kóje myšlenky, se již brzy dozvíme. Nejdrsnější reality show Survivor se bude vysílat od 11. ledna 2022 na TV Nova, ale už od 10. ledna 2022 na Voyo.

Láska má zelenou

Survivor dává na ostrově milostným vztahům zelenou. „Romance kvete všude, my do toho nebudeme zasahovat ani to kontrolovat. Pokud by došlo k intimnostem, nebudeme je v televizi vysílat. Je to zcela na soutěžících,“ uvedl producent s tím, že dotyčné dvojice budou mít při milostných hrátkách patřičné soukromí a kamery budou přítomné pouze při všem důležitém pro soutěž.

„Základní lidská práva jsou během natáčení dodržována, takže u vykonávání potřeby kamery určitě nebudou,“ uvedl Marek a dodal, že o noční dění ale diváci připraveni nebudou: „Bude se natáčet i v noci. Je na to připravená technika i reportéři, tím pádem divákům nic neunikne.“

Survivor Česko a Slovensko má být mnohem drsnější než Robinsonův ostrov. Rozdílem je i skladba soutěžících – o pohádkovou výhru dva a půl milionu korun budou bojovat nejen účastníci z řad veřejnosti, ale také známé osobnosti. Mezi nimi je i Tomáš Zástěra, moderátor Odpolední show Evropy 2. Máte se tedy na co těšit!

Články, které by tě mohly zajímat