Právě vysíláme

V pátek večer je místem živého vysílání Evropy 2 Disco Club Flamengo v Seči

14. července 2006 0:08
V pátek večer je místem živého vysílání Evropy 2 Disco Club Flamengo v Seči

Disco Club Flamengo v Seči bude tentokrát hostit Libora Boučka a Marka Gregera, kteří zde představí svou další dvouhodinovou show Vyndej to! Live Evropy 2, kterou bude toto rádio již tradičně naživo přenášet. Tato fenomenální akce pro všechny přítomné návštěvníky klubu Flamengo a posluchače Evropy 2 se odehraje již tento pátek 14. července 2006 od 20.00 h. Po skončení přímého přenosu ve 22.00 h se mixážního pultu s MaXXimem muziky Evropy 2 ujme DJ Pavel Cejnar, jehož sety doplní unikátní laserová show. O půlnoci pak performanci Pavla Cejnara na několik minut přeruší překvapující soutěž.

„Letos na jaře jsme naše výjezdní akce obnovili po roční přestávce a ze strany návštěvníků klubů se setkáváme s ohromným zájmem," uvádí Petr Vladyka, ředitel programu Evropy 2. "Libor s Markem mají ve Vyndej to! Live neuvěřitelný drajv, který uvádí do varu nejen lidi v klubu, ale i všechny posluchače, kteří nemohou být v danou chvíli na místě. V této živé show jdeme ještě mnohem dál, než jak posluchači znají tradiční Vyndej to!, které mohou s oběma moderátory slyšet každý všední den na Evropě 2 mezi 20.00 a 22.00."

Akce Evropy 2 je určena pro všechny zájemce po zaplacení běžného vstupného do klubu a začíná od 19.00, vlastní přímý přenos pak od 20.00 h.

Vyndej to! Live se bude během letošního roku vysílat ještě z následujících měst: Tábor (15. 9.), Přelouč (6. 10.), Plzeň (10. 11.) a Brno (1. 12.).

Články, které by tě mohly zajímat