Právě vysíláme

Získej s VALENTÝNEM EVROPY 2 dámský zásnubní prsten za 150 000 Kč nebo další luxusní a zářivé prsteny!

8. února 2018 7:29
Získej s VALENTÝNEM EVROPY 2 dámský zásnubní prsten za 150 000 Kč nebo další luxusní a zářivé prsteny!

Evropa 2 a Korbička šperky Ti přinášejí možnost získat každý den nádherné, ručně dělané diamantové prsteny od předního českého designéra šperků Luboše Korbičky.

SOUTĚŽ

Prstýnky z tohoto šperkařství vynikají nadčasovým designem a snoubením tradiční řemeslné práce se vzácnými materiály. Luboš Korbička je známý zlatnický mistr. K práci se zlatem a drahými kameny přistupuje s pokorou a vášní. Vytváří šperky, v nichž se zrcadlí duše jejich majitelů, protože vznikají v úzkém propojení se zákazníkem. Používá jen ty nejkvalitnější materiály, které ručně zpracovává v originální šperky.

Tým Luboše Korbičky se specializuje na zakázkovou výrobu šperků podle nejnovějších trendů a nebojí se používat i výjimečné suroviny – jako například velmi vzácné přírodní barevné diamanty. Klade důraz na tradiční ruční práci, která umožňuje tvořit jedinečné šperkařské kousky v nejvyšší kvalitě, čehož za pomocí přístrojů nelze dosáhnout, jen tak lze docílit luxusních šperků, které uspokojí vysoké požadavky i nejnáročnějších zákazníků.

Exkluzivita, luxus, jedinečnost, vlastní design, který udává trend.

To nejlepší z jeho práce najdete na Instagramu!

Více na: www.korbicka.com/cs.

Články, které by tě mohly zajímat