Právě vysíláme

Vánoční SOUNDTRACKY Evropy 2 tě naladí na pořádnou filmovou vlnu!

22. prosince 2017 15:30
Vánoční SOUNDTRACKY Evropy 2 tě naladí na pořádnou filmovou vlnu!

Nat King Cole – The Christmas Song Nat King Cole, občanským jménem Nathaniel Adams Coles, byl americký jazzový pianista, hudební skladatel a zpěvák s jemným barytonovým hlasem. Jeho hit The Christmas Song zazněl ve filmu Čtvery Vánoce. Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You Mariah Carey je americká zpěvačka, textařka, hudební producentka […]

Nat King Cole – The Christmas Song
Nat King Cole, občanským jménem Nathaniel Adams Coles, byl americký jazzový pianista, hudební skladatel a zpěvák s jemným barytonovým hlasem. Jeho hit The Christmas Song zazněl ve filmu Čtvery Vánoce.

Mariah Carey – All I Want For Christmas Is You
Mariah Carey je americká zpěvačka, textařka, hudební producentka a herečka. Proslavila se v roce 1990 svým debutovým albem Mariah Carey, které se stalo multi platinovým. Její hit All I Want For Christmas Is You zazněl ve filmu Láska nebeská.

Bobby Helms – Jingle Bell Rock
Bobby Helms, vlastním jménem Robert Lee Helms,byl americký country zpěvák, který se roku 1957 proslavil po celém světě právě skladbou Jingle Bell Rock. Ta zazněla ve filmu Protivný sprostý holky.

The Drifters – White Christmas
The Drifters byla americká vokální skupina založená roku 1953. Jejich skladba White Christmas se stala soundtrackem k legendárnímu vánočnímu filmu Sám doma.

Billy Mack – Christmas Is All Around
Billy Mack byl americký zpěvák, jehož po celém světě proslavil hit Christmas Is All Around. Skladba se stala soundtrackem k romantické komedii Láska nebeská z roku 2003.

Retro vánoční ozdoby, které obdivovali naši rodiče

Články, které by tě mohly zajímat