Právě vysíláme

Velká scéna, světla, pyrotechnika… MARPO & TROUBLEGANG chystají livestreamový koncert. Vstupenky za stovku můžete koupit zde

27. dubna 2020 8:10
Velká scéna, světla, pyrotechnika… MARPO & TROUBLEGANG chystají livestreamový koncert. Vstupenky za stovku můžete koupit zde

V těchto dnech se zpěvák a rapper Marpo věnuje nahrávání své sólové desky, která vyjde na podzim 2020. Ze studia si ale v sobotu odskočí na opravdovou stage a kapela po delší době opět zahraje a přinese koncert přímo do Vašich obýváků.

V sobotu 2. května 2020 od 20:30 hodin proběhne speciální livestreamový koncert skupiny Marpo & TroubleGang. Kapela odehraje set se vším všudy – velká scéna, světla, pyrotechnika, ledková stěna a další efekty, na které jsou návštěvníci a fanoušci jejich vystoupení zvyklí.

„U nás je zvykem pogovat pod pódiem. Tak tentokrát to přenesem do Vašich obejváků! Dejte si pár panáků a užijte si show u Vás doma. Stejně jsme si z toho dělali kdysi srandu, že za chvíli lidi budou chtít, aby jsme jim zahráli doma,“ říká Marpo. Tak here we go!

Prodej vstupenek za 100 Kč bude probíhat zde a samotný livestream pak v sobotu 2. května 2020 od 20:30 hodin najdeš tady. Dostanou se na něj však jen majitelé platné vstupenky. Zakoupením lístku podpoříš i Dětský domov Pyšely, kterému kapela část vybraných peněz věnuje.

Slovo paní ředitelky Hany Juřenové: „V našem dětském domově je v této době 37 dětí ve věku 3 – 16 let. Po uzavření škol a zahájení nouzového stavu jsme se, v rámci zachování bezpečnosti, uzavřeli i my v budově a areálu dětského domova. Zatím je situace taková jaká je, ale všichni věříme, že v létě už budeme mít možnost vyrazit na tábory, rekreace a výlety a konečně se věnovat zájmovým činnostem. Nic z toho teď není možné. Změnu potřebují  děti, ale i zaměstnanci, kteří se od počátku nouzového stavu o děti nepřetržitě starají. Situaci však chápeme a jsme trpěliví 😉. Peníze, které bychom díky Vám získali, by byly využity na výše uvedené aktivity. Děkujeme.“

V souladu se stávajícími bezpečnostními a hygienickými opatřeními se koncert uskuteční bez publika, s minimálním počtem technického a pomocného personálu.

Po zakoupení vstupenky na tento koncert získáte unikátní kód pro sledování koncertu na webu.

 

Články, které by tě mohly zajímat