Právě vysíláme

Velké finále reality show Svatba na první pohled: Komu to vyšlo a kdo se rozešel?

17. prosince 2020 13:10
Velké finále reality show Svatba na první pohled: Komu to vyšlo a kdo se rozešel?

Reality show Svatba na první pohled je u konce. Poslední finálový díl ukázal, že tři dvojice ze čtyř se rozhodly vydat na další společnou cestu životem.

Velké finále skončilo! Může věda najít dvěma lidem lásku? Na tuhle otázku měl odpovědět televizní experiment, v němž se páry poprvé viděly až na vlastní svatbě a následně spolu prožily třicet dní. Tři páry pokračují v budování společného života. Jedna dvojice se rozhodla svůj vztah ukončit.

Rozešli se

Rozchod manažerky Simony Míkové a kurýr Radka Stöbera byl od začátku velmi pravděpodobný. Podle diváků byl tento pár bez šance. Radek se ve finálovém dílu pořadu vyjádřil, že by rád ve vztahu se sympatickou Simonou pokračoval. Simona vztah s ukňouraným Radkem ukončila. „Jsme naprosto odlišné povahy, Radek není příliš zodpovědný, není cílevědomý a není pro ženu oporou,“ odůvodnila své rozhodnutí krásná blondýnka, kterou překvapilo, že Radek stál ještě o jednu šanci. „Poslechl jsem své srdce, nemohl jsem říci nic jiného,“ zdůvodnil Radek, který na Instagramu své dočasné manželce poděkoval za skvělý měsíc života.

Zůstali spolu

Nejoblíbenější pár pořadu nezklamal! Nikoho moc nepřekvapilo, že Štěpánka s Pavlem spolu zůstali. Zatímco Pavel měl jasno hned, tak Štěpánka Blesku přiznala, že váhala do poslední chvíle: Hlavním zlomem byla naše společná návštěva dětského domova, kde mi Pája ukázal i svou citlivou tvář.“

Štěpánka Hadenová a Pavel Dlesk

Další pár, který zůstal spolu je Petra a René. Učitelka z mateřské školy nakonec roztála. Petře dlouho trvalo, než přišla fitness trenérovi na chuť. „Uvědomila jsem si, že mi Renda nechtěl dělat naschvály a myslí to se mnou dobře. Dal mi najevo, že mu na mně opravdu záleží a je tady pro mě, ať se rozhodnu jakkoliv,“ Petra popsala své pocity Blesku.

Petra Malíková a René Vrábel

Poslední pár, který zůstal spolu je zubní sestřička Natália a fanynky oblíbený František. Pár, kterému fanoušci nedávali velké šance. Natália byla od prvního dílu velmi neoblíbená. Publiku se nelíbilo, jak se chovala ke svému ženichovi Františkovi. „Je mi líto, že jsem Frantu urazila, to mi ujelo. A mrzí mě, že jsem se nemohla více projevit jako Natália, která je milá a vtipná,“ zdůvodnila zubní sestřička své vystupování před kamerou. Naštěstí to její podnikatel ustál. „Bodem zlomu byl noční výstup na Milešovku, během kterého zmizely obavy a strach,“ popsal František.

Natália Mykytenko a František Gebr

Symbolický obřad

Páry v reality show uzavíraly symbolický svatební obřad. Po rozchodu tedy nikdo nemusí řešit majetkové vyrovnání a další záležitosti, které jsou potřeba k právoplatnému ukončení manželského svazku.

Zdroj: Blesk, TV Nova, Instagram

Články, které by tě mohly zajímat