Právě vysíláme

Veronika Arichteva promluvila o porodu. Proč musela podstoupit císařský řez?

2. října 2020 14:10
Veronika Arichteva promluvila o porodu. Proč musela podstoupit císařský řez?

Veronika Arichteva porodila 29. září 2020 chlapečka a stala se z ní maminka. Fanouškům se posléze ozvala ještě přímo z porodnice, aby jim poděkovala za zprávy a vysvětlila, proč rodila císařským řezem.

„Dvě nohy, dvě ruce, pinďour a boží nos! Bisere, děkuji Ti za něj! I za těch 10 hodin mačkání rukou,“ napsala herečka v oznámení a uvedla, že syn se jmenuje Luka Christo Arichtev a podle všeho se velmi podobá svému tatínkovi. Podle fotografie pak bylo více než zřejmé, že přišel na svět císařským řezem, za což se z nepochopitelného důvodu do Veroniky pustilo několik sledujících. Herečka a moderátorka Evropy 2 se k tomu proto vyjádřila ve stories, kde vše uvedla na pravou míru.

„Že se malý narodil císařem, neznamená, že to byl plánový císař. Několik hodin jsem se snažila rodit přirozeně, a docela nám to i šlo. Ale pak pan doktor spolu s námi rozhodl o akutním císaři a já jsem za to moc ráda,“ řekla herečka s tím, že malý byl moc velký a potvrdila, že císařský porod rozhodně nesouvisel se strachem z bolesti.

 

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat