Právě vysíláme

Veronika Arichteva se konečně stala maminkou. Chlapečkovi dala neobvyklé jméno

30. září 2020 11:30
Veronika Arichteva se konečně stala maminkou. Chlapečkovi dala neobvyklé jméno

Veronika Arichteva je konečně maminkou! Moderátorka porodila chlapečka a s manželem Biserem dali svému prvorozenému synovi neobvyklé jméno.

Tak už se dočkala! Půvabná Veronika se na Instagramu pochlubila radostnou novinou a zveřejnila sérii fotografií přímo po porodu svého novorozeného syna.

Luka Christo Arichtev, 29. 9. 2020, 4 100 g a 51 cenťásků,“ napsala šťastná novopečená maminka k fotografiím. „Dvě nohy, dvě ruce, pinďour a boží nos!“ dodala k příspěvku na Instagramu svým typickým humorem. „Děkuju Ti za něj! I za těch 15 hodin mačkání rukou…,“ poděkovala v příspěvku svému manželovi Biserovi.

 

„Máme kluka! Jmenuje se Luka! Děkuju Ti Veroniko, kdyby něco, jsem tu a budu pořád❤️,“ pochlubil se na svých sociálních sítích hrdý otec.

 

Pod krásným oznámením se strhla lavina komentářů, ve kterém fanoušci i slavné osobnosti Veronice ze srdce gratulují. „Nasránek náš malej krásnej 💋,“ vtipně okomentovala radostnou novinu kolegyně Veroniky ze 3v1Nikol Štíbrová. „Obrovská gratulace Veru!!! Je krásnej!!! 🤩🤩🤩♥️♥️♥️,“ blahopřála kolegyně z rádia, moderátorka Zorka Hejdová.

Ke gratulacím se samozřejmě přidává i celá Evropa 2. Přejeme novopečené mamince, aby byl její chlapeček zdravý a šťastný!

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat