Právě vysíláme

Veronika Arichteva si splnila sen: Pochlubila se novým kouzelným domovem

25. června 2021 11:10
Veronika Arichteva si splnila sen: Pochlubila se novým kouzelným domovem

Veronika Arichteva se na Instagramu pochlubila novým domovem. Společně s manželem Biserem Arichtevem si splnili sen bydlet ve vlastním, koupili domeček z roku 1890. Kouzelný dům chtějí zrekonstruovat tak, aby neztratil kouzlo.

„S Bisim jsme si vždycky chtěli postavit barák. Před pár dny jsme koupili nádhernou vilu z konce 19. století a na podzim ji začneme rekonstruovat. Dlouho jsme přemýšleli, jestli postavit úplně nový dům, ale zjistili jsme, že nás oba láká něco zrekonstruovat,“ prozradila Veronika pro magazín Story.

Kouzelný dům snů

„To je on,” uvedla příspěvek Arichteva. Vila je sice starší. To mu ale dodává to pravé kouzlo. “Asi by bylo jednodušší tenhle domeček z roku 1890 srovnat se zemí, ale my jsme se do něj totálně zamilovali,” pokračovala.

 

“Má vysoký stropy a obrovský dveře, silný zdi a všude je hodně světla,” popisuje šťastná Veronika dům s velkou zahradou, která je plná květin. “Hlavně má krásnou atmosféru, kterou se budeme snažit uchovat. Přesně vím, kde budu jednou sedávat každý ráno s kávičkou a koukat na Luku, jak mi ničí rododendrony. Na tom prvním schodu na zápraží,” pokračovala Arichteva.

„Nechceme ničit něco, co už má svoji historii, příběhy a atmosféru. I když to budou nervy a spolyká to spoustu peněz, moc se na to těšíme. Máme na to skvělý tým architektů, tak si myslím, že to bude hezký. V roce 2022 už bychom tam chtěli strávit Vánoce,“ doufá Veronika.

Zdroj: Instagram, Story

Články, které by tě mohly zajímat