Právě vysíláme

VERONIKA ARICHTEVA ukázala v plavkách těhotenské bříško těsně před porodem!

27. srpna 2020 14:10
VERONIKA ARICHTEVA ukázala v plavkách těhotenské bříško těsně před porodem!

Veronika Arichteva si léto umí pořádně užít, a to i v požehnaném stavu těsně před porodem. Společně s manželem režisérem Biserem Arichtevem vyrazila za kamarády na loď a ukázala těhotenské bříško v plavkách!

Veronika zabalila plavky a s manželem Biserem vyrazili na loď ke kamarádům, manželům Romanovi a Petře Vojtkovým na Slapy. Petra je shodou okolností také těhotná. Budoucí maminky si udělaly společnou fotku, a to rovnou v plavkách. „Jedna před porodem a druhá zřejmě před prdnutím. Když se potká 9. a 7. měsíc u Vojtkovic na lodi,“ napsala Veronika s humorem vlastním k vtipným fotkám, kterými se pochlubila na Instagramu.

 

Veronika zveřejnila vtipné srovnání. Na první fotografii je moderátorka na jachtě před rokem na Krétě. Na druhé fotografii se vyfotila ve stejné póze na den přesně, ale s bříškem na Slapech.

Veronika už má porod očividně za pár. Dokonce si toho všimli i její sledující. Fanynky herečku začaly strašit, prý takový bříško měly těsně před příchodem miminka na svět. „Takhle hranatý břicho jsem měla asi 8 hodin před porodem,“ napsala jedna sledující a další se hojně přidali.  Uvidíme, kdy oblíbená herečka přivítá na svět svého prvního potomka a stane se maminkou.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat