Právě vysíláme

VIDEO: Holden ukazují, jak to vypadá na úspěšném turné Mandrage!

4. listopadu 2016 11:32
VIDEO: Holden ukazují, jak to vypadá na úspěšném turné Mandrage!

Jedna z nejpopulárnějších českých kapel Mandrage právě křižuje republiku v rámci svého Všechny kočky tour, které podporuje Evropa 2. Pokud jsi už navštívil/a některou ze zastávek, určitě jsi zaznamenal/a i předskokana – skupinu Holden!

Holden funguje ve složení Martyn, Timon, Honza a Vladimír už od roku 2010. Na své nové desce, která vyšla před šesti týdny, se kluci odhodlali k neobyčejnému kroku. Zatímco dříve tvořili v angličtině, nové album natočili kompletně v českém jazyce! V Čechách je spíš ve zvyku upustit časem od domácího jazyka a snažit se tvořit v angličině. Holdeni však zvolili jiný postup.

Když se zaposloucháš do písní téhle skupiny, zjistíš, že mají podobný drajv jako songy slavnějších Mandrage. Je skvělé vidět, že mezi oběma skupinami nepanuje napětí a rivalita, ale dokonce si téhle dvojky mohou užít tisíce fanoušků všude v Čechách naživo v rámci jedné koncertní šňůry.

Dnes ti přinášíme zajímavé video, ve kterém nás Martyn provede dnem na Všechny kočky tour. Plno exkluzivních záběrů, které tě možná přesvědčí k návštěvě, pokud jsi na koncertu těchto dvou kapel ještě nebyl/a.

Zaujali tě Holdeni a tvoje prasátko teď zrovna zeje prázdnotou? Nevadí. V pondělí v pražském klubu Roxy tahle parta pokřtí své debutové album Střepy v postelích a ty rozhodně můžeš být u toho. Vstup je totiž zdarma!

SOUTĚŽ

Užij si pondělní večer naplno a doraž do pražského klubu Roxy na křest nové desky Holdenů. Pro 10 z vás máme připravenou konzumaci v hodnotě 250,- Kč. Stačí do neděle 6.11. 20:00 zaslat na e-mail lukas.bilinec@championship.cz odpověď na soutěžní otázku. Třeba budeš mít štěstí zrovna TY!

Jak se jmenoval první zveřejněný singl z nového alba kapely Holden?

A) Člověče, nezlob se

B) Nesmíš se zlobit

C) Nekřič na mě

Články, které by tě mohly zajímat