Právě vysíláme

Volejbalová paráda míří do DOLNÍCH VITKOVIC!

22. června 2018 11:30
Volejbalová paráda míří do DOLNÍCH VITKOVIC!

Beachvolejbalová akce roku v České republice se blíží! Od 20. do 24. června se v oblasti Dolních Vítkovic uskuteční čtyřhvězdičkový turnaj Světové série FIVB v plážovém volejbalu, Ostrava Beach Open.

Je léto a to v Česku znamená jednu věc: návrat plážového volejbalu! Nejzábavnější letní sport se vrací do Česka ve velkém stylu, a to přímo představením Světové série FIVB. Tuhle šanci nemůžete promarnit!

ČTĚTE TAKÉ: Podívejte se na nejkrásnější volejbalistku na světě. Když je na hřišti, nelze sledovat míč, ale jen ji

V hlavní soutěži se představí 32 mužských a 32 ženských dvojic, mezi nimiž by neměly chybět nejlepší české páry MARKÉTA NAUSCH SLUKOVÁ, BARBORA HERMANNOVÁ, pár MICHALA KVAPILOVÁ, KRISTÝNA HOIDAR KOLOCOVÁ a mezi muži aktuální světové jednadvacítky ONDŘEJ PERUŠIČ a DAVID SCHWEINER.

Mezi hvězdy ostravského turnaje budou na mužské straně patřit například úřadující mistři světa z Brazílie EVANDRO, ANDRÉ (3. ve světovém žebříčku), stejně jako stříbrní z loňského mistrovství světa ve Vídni CLEMENS DOPPLER, ALEXANDER HORST (9.). Do Vítkovic dorazí zkrátka nejlepší z nejlepších!

 

“Návrat Světové série do České republiky, a to turnaje pro muže i ženy, je náš velký úspěch. Proto jsme rádi, že nám vstříc vyšlo jak město Ostrava, tak Moravskoslezský kraj a s jejich podporou můžeme zorganizovat turnaj v opravdu nevšední lokalitě,” řekl Marek Pakosta, předseda Českého volejbalového svazu a mistr Evropy v plážovém volejbale z roku 1996.

“Jsem rád, že v Ostravě můžeme přivítat další vrcholný podnik na světové úrovni. Atraktivní spojení plážového volejbalu s netradičními kulisami Dolních Vítkovic budou zcela jistě pro sportovní fanoušky lákadlem, aby si v průběhu turnaje našli cestu do hlediště. Vzhledem k tomu, že do Ostravy míří opravdu ti nejlepší plážoví volejbalisté světa, je určitě čeká mimořádný zážitek,” dodal náměstek primátora města Ostrava Vladimír Cigánek.

Nenechte si to ujít od 20. do 24. června 2018 v areálu Dolní Vítkovice! Lístky lze pořídit přes síť Ticketportal.cz.

Uvidíme se tam!

Dcery slavných otců, které se povedly

Články, které by tě mohly zajímat