Právě vysíláme

Všechny jsme hrdinky. Veronika Arichteva bojuje proti poměřování na sociálních sítích

20. února 2021 14:10
Všechny jsme hrdinky. Veronika Arichteva bojuje proti poměřování na sociálních sítích

Mateřství je složité, a to převážně pro prvorodičky. Nové maminky se tedy měli vzájemně podporovat a rozhodně se nepřehánět v tom, která tuto důležitou roli zvládá lépe.

Na sociálních sítích se lidé rádi předhánějí v tom, kdo má lepší, barevnější a snazší život. Matky různě starých dětí taky rády řeší, zda je větší „frajerkou“ žena, co postoupila klasický porod, nebo ta, která přivedla na svět dítě císařským řezem.

A právě toto posuzování vadí čerstvé mamince Veronice Arichtevě. „Holky, přestaňme se předhánět v tom, kdo je víc matka. Kdo je jako větší hrdinka. Koho to víc bolelo. Pojďme se přestat vzájemně srovnávat a poměřovat, kdo dokázal porodit jakou váhu a hlavně JAK! Vždyť to je děsný. Hrdinky, a nejvíc mámy, jsme přece všechny a je úplně u řiti, jestli to byl přirozený porod, nebo jestli to byl císař. Já vám všem, který to JAKKOLIV čeká, a že vás teda je, držím palce,” vzkázala sledujícím a dodala: “Poměřovat si pindíky můžeme, až budou dospělí,“ napsala na Instagram a mnoho žen jí v tomto názoru podpořilo. “Velká pravda, já měla naplánovaný císař a někdy jsem si připadala, že se ostatní tváří, jak když jsem dceru koupila v obchoďáku,” napsala do komentářů například jedna z fanynek.

Zdroj: Instagram

Články, které by tě mohly zajímat